Asics - маратонки, дрехи и анцузи

ASICS - ДВИЖИ СЕ ПОВЕЧЕ

Всеки производител на спортни стоки се стреми да предложи най-добрата екипировка на атлетите и професионалните спортисти, помагайки им за невероятните резултати. Asics обаче, е марката, която освен за тях се грижи и за теб. Създадена, за да мотивира всеки един да спортува повече и да се движи повече, за по-здравословен и по-пълноценен начин на живот, тя не престава да се развива.

Кое прави ASICS лидер на пазара днес?

Стремежът на компанията да направи най-доброто за теб. Иновациите, на които днес се радват милионите последователи на бранда са плод на научни изследвания, в които участват атлети, учени и някои от най-добрите треньори в различни спортове. От края на миналия век, когато е основан Института за изследвания на спортни науки в Кобе до наши дни, Asics не спира да подобрява продуктите си, за да бъдат не само модерни, но и здравословни. Това е и причината, от един Asics магазин в Япония, днес марката да е разпространена на три континента.

Вероятно, си забелязал, че асортиментът от маратонки Asics е огромен в сравнение с тениските и панталоните. Започвайки с производството на професионални спортни обувки няма как да изневерят на себе си, и маратонките им си остават тяхната най-силна черта. Първите атлетични обувки Asics са за най-разпространения по онова време спорт - баскетболът. Те са били и най-трудни за производство, имено затова започнали с тях. К. Оницука смятал, че ако успее да се справи с баскетболните обувки, ще успее и с всяко следващо предизвикателство. Още една причина, поради която марката е толкова вдъхновяваща, избирайки нея, ти избираш да си поставиш високи цели и да ги покориш.

Независимо, дали имаш нужда от маратонки за тенис, маратонки за волейбол или маратонки за бягане, Asics ще ти предостави най-доброто, за да те мотивира да продължаваш.

Иновативациите, които въвеждат в спортните си обувки, не са просто търговски трик, с който да те впечатлят. Всеки един модел е претърпял многобройни и разнообразни тестове от професионални спортисти в реални условия, за да получиш ти качеството, което очакваш.

Технологии като Trusstic System контролират усукването на крака по време на активно движение. Flytefoam Propel пък, е патентован материал в междинната подметка, който я прави изключително еластична, удобна и лека. Благодарение на TwisTruss системата ще можеш да извлечеш максимума от сцеплението на маратонката.

Подреждайки се сред първите в производството на спортни стоки, японската марка създава с безкомпромисно качество и своите дрехи. Тениските Asics ще направят движенията ти не само по-удобни, но и по-приятни. Защото материите им са проектирани да носят комфорт, дори при обикновена разходка.

Разбира се, изборът на спортна екипировка не се свежда само до тениската, затова този бранд разработва пълни колекции от дрехи за спортисти. Като казваме пълни, имаме предвид дори и връхни дрехи. Избирайки яке Asics ще бъдеш защитен от вятър и дъжд, за да се концентрираш единствено върху тренировката си.

Японците са известни със своята точност и конкретизиране, затова марката предлага и тясно специализиран тип спортни дрехи, като например шорти за тенис, с които единствената ти грижа ще е да следиш топката.

За да бъдат част от твоето ежедневие, а не парадна униформа дрехите на Asics винаги следват актуалните модни тенденции, вписвайки се страхотно в твоя начин на живот.

Защо да избереш ASICS от PrimeGear.bg?

Вероятно, вече започваш да се чудиш къде е най-близкият магазин на Asics в България. Спри за момент! Ти вече си в него!

С гордост ти заявяваме, че PrimeGear.bg е официален "Златен Партньор" на Asics за България и доставяме в цялата страна в рамките на два работни дни.

Пазарувайки от нашия сайт, можеш да бъдеш сигурен за качеството на всеки един продукт, защото и ние като японците държим на точността.

Достъпните ни цени са предимство, от което да се възползваш, когато избираш най-доброто за себе си.

Заложи на сигурното - PrimeGear.bg, оторизиран магазин на Асикс България, "Златен Партньор" на Asics и обявен за магазин на 2022 година в категория "Спорт и Отдих" на eCA Awards България.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 942 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 942 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Зареждане на продукт