Новата колекция на Asics вече е на PrimeGear.bg. Новите предложения на японския бранд, отново изненадват с подобрени и свежи модели. Запазили най-доброто от дългогодишния си опит, колекцията дрехи и обувки Asics 2022 ще те впечатли с новите си по-добри технологии и форми. Като твой доверен партньор за качествена и модерна спортна екипировка, и този път можеш да разчиташ на PrimeGear. Постарали сме се, да откриеш новите актуални модели на японския бранд в нашия сайт. И понеже не обичаме само да разказваме, но и да показваме, подбрахме три модела спортни обувки Asics от новата колекция пролет - лято 2022, които ни очароваха. Сигурни сме, че феновете на Asics са повече от доволни от подобренията, а тези които тепърва откриват предложенията на бранда ще бъдат очаровани.

Модел ASICS GEL - KINSEI BLAST

Този модел е перфектен за бегачи на дълги разстояния. Изключително стабилен и надежден, той носи всички предимства на издръжливата и удобна обувка. Инженерно плетената горна част осигурява комфорта по време на бягане, като поддържа стабилни петата и пръстите, но не създава усещане за стягане. Разтеглива и дишаща плетената материя позволява перфектна циркулация на въздуха. Иновативната форма на езика, приляга плътно към стъпалото без хлъзгане и разместване по време на бягане. Всичко дотук е подобрено в сравнение с досегашните предложения на бранда, но не е ново и неочаквано. Истински фурор сред бегачите, предизвиква компилацията от технологии в подметката. Спортните обувки Asics Gel KINSEI BLAST включват едновременно запазената за Asics GEL технология, която осигурява перфектно абсорбиране на удара, FLYTEFOAM и FF BLAST. Благодарение на подредбата на последните две, всяка твоя стъпка ще бъде максимално омекотена и енергийно ефективна. Невероятната FF BLAST технология, създава изключителна отзивчивост и връщане на вложената енергия към стъпалото, с всяка крачка. Това, което превръща спортните обувки Asics GEL KINSEI BLAST в истински хит обаче, е революционната Pebax технология. Ергономичната Pebax пластина е създадена от иновативна полимерна пластмаса, която е изключително лека и много здрава. Поставена от петата към пръстите в подметката на маратонката, тя ограничава излишните странични движения и сякаш приплъзва краката ти по терена. Формата и местоположението на Pebax са проектирани от Asics, за да намалят натоварването в мускулите и да улеснят естествената позиция на стъпалото, при ускорено придвижване в определена посока. Единственият минус, който отбелязват някои потребители, ако можем да го наречем “минус” е теглото на обувките. Вземи своя чифт от PrimeGear и усети всички предимства на технологиите. Този модел на Asics, наистина си заслужава.

Модел ASICS GEL - KAYANO 28

Моделът Asics GEL KAYANO 28 е един от най-очакваните за тази година. Серията KAYANO е широко разпространена сред бегачите и голяма част от тях, очакваха с нетърпение новия модел. Драстичните промени и подобрения, с които изненадват феновете, правят този чифт маратонки още по-желан. Олекотени и удължени KAYANO предоставят по-добра стабилност от предшественика си. За разлика от KAYANO 27, този модел разполага с нова междинна подметка от FF BLAST и осигурява ненадминат досега комфорт. По-дишащи и по-леки, благодарение на иновативната материя, използвана в горната част, те увеличават и гъвкавостта си. Гумата на външната подметка ще се погрижи за сцеплението, заедно с прецизно разпределените грайферни плочки. Двадесет и осем години след създаването на първия чифт от серията, маратонките Asics GEL KAYANO 28 успяват да запазят най-доброто от модела, съчетавайки го с иновативните технологии.

Модел ASICS GEL - QUANTUM 180

Изключително подходящ за бегачи, които търсят комфорт, бързина и високо качество. Моделът Asics GEL QUANTUM 180 ще ти осигури невероятна поддръжка на петата, както и 180- градусово омекотяване в задната част на стъпалото. Всеки отскок, независимо от височината, ще получава меко и пружиниращо приземяване. Дишащата горна част е лека и еластична, за да позволи на пръстите ти ергономични движения, без притискане. Кожените елементи в предната част на модела, ще предпазват пръстите ти, докато набираш скорост по пистата. Подметката, включва технологията AHAR, която се грижи за устойчивостта и гъвкавостта на външната подметка. Наслаждавай се на своите маратонки на всякакви писти и покажи най-доброто, на което си способен. Вземи ги от PrimeGear и бъди сигурен за качеството, което ще получиш.

Кое е най-важното за една спортна обувка?

Въпреки очарованието ни от новата колекция на Asics, ние от PrimeGear знаем, че не съществуват универсални маратонки и спортни обувки, пък било то и от Asics. Ето защо, искаме да споделим две от основните характеристики, важни за всички модели.

●     Включените технологии

Повярвайте ни, Asics определено са наясно с технологиите, при спортните дрехи и обувки. За съжаление обаче, колкото и да е добра една технология, ако тя не отговаря на твоите потребности, ще си остане “само технология”. Представи си, че маратонките Asics, които си избрал притежават технологията GUIDESOLE, която представлява специално извита подметка, увеличаваща ефективността на бягането. Това е страхотно, обаче ти си търсиш подходящи маратонки за тенис на корт. Имаш по-голяма нужда от перфектно сцепление, отколкото от по-бърз преход пета-пръсти. Ето защо, технологиите са страхотни, но когато са правилните. Asics предлагат иновативни технологии за всяко изискване, стараейки се да подобрят представянето на спортистите със своите продукти. Вземи най-доброто за теб. Ние от PrimeGear, вече се погрижихме да го откриеш в магазина ни.

●     Подходящата подметка

Всеки път, когато говорим за определени спортни обувки, обръщаме специално внимание на подметката. Тази част е почти половината от цялата обувка. Благодарение на технологиите и качествата, които притежава, тя ще направи маратонките ти стабилни, леки и комфортни. Asics са се погрижили да създадат

 модели, които отговарят не само на перфектен външен вид, но и на пълноценна ефективност. Довери се на японския бранд и вземи моделите, препоръчани за съответния спорт. Не случайно, Asics е лидер на пазара за спортни стоки и предпочитан сред професионалните атлети.

 Новата колекция спортни дрехи на Asics

Изключително свежи, изключително удобни. Дамските и мъжките дрехи от новата колекция пролет-лято 2022 на Asics, впечатляват с нови и интересни цветове. Не изневерявайки, на класическите изчистени линии, японския бранд внася повече цветни орнаменти и неочаквани мотиви. Водоотблъскващите материи, актуалните кройки и комфортните дизайни ще ти донесат свобода и сигурност, независимо дали си решил да се поизпотиш на пистата или в залата. Вземи мъжки тениски, суичъри и шорти от новата колекция на Asics от PrimeGear.bg и покажи на какво си способен.

Разбира се, погрижили сме се и за дамите, в онлайн магазина ни ще откриеш дамски спортни бюстиета, тениски, спортни клинове от новата колекция 2022 на Asics, защото качествената спортна екипировка не е лукс, а необходимост за всеки спортист. Ние от PrimeGear.bg го доказваме всеки ден.