Горди сме да ти съобщим, че PrimeGear е асоцииран член на БЕА (Българска Е-Комърс Асоциация).

Какво означава това? Сега ще ти разкажем.

Нека започнем от начало. Българска Е-комерс Асоциация (БЕА), e сдружение с нестопанска цел, осъществяващо дейност в обществена полза. Има за цел да обедини фирмите, които развиват електронната търговия в България. С по-прости думи, членовете на БЕА са най-добрите онлайн магазини и търговци, на които потребителите могат да имат доверие.

Фактът, че сме одобрени от БЕА, като асоцииран член, само още веднъж доказва, че мотото ни, не са просто думи. Ние от PrimeGear.bg наистина вярваме, че ти заслужаваш най-доброто и всеки ден се стремим да го постигнем.

В духа на тези думи, ние пораснахме и продължаваме да растем всеки де, за да не се превърнем в PrimeGear – твоят онлайн магазин за оригинална спортна екипировка. Положихме огромни усилия, но си струва.

Като наш потребител (ако не си – побързай, защото изпускаш много) знаеш, че всички продукти, които предлагаме на сайта са с доказан произход и работим единствено с производителите или официалните вносители на големите спортни марки Under Armour, Asics, Mikasa и NEBBIA.

Всичко това е възможно благодарение на изключителните ни партньорства и на твоята подкрепа. Благодарение на теб, ние сме квалифицирани като „Златен Партньор“ на ASICS за България и отговаряне на всички стандарти, които марката изисква и налага. През 2020 година, Primegear.bg стана официален вносител на словенската спортна марка NEBBIA, като работим в изключително тясно сътрудничество с производителя, а от създаването си сме оторизиран магазин от Under Armour България, което ни кара да се чувстваме горди.

Ето защо, ние се гордеем и вярваме, че това е стъпка в правилната посока и приемаме с радост новата си роля – асоцииран член на Българската Е-комерс Асоциация и искаме да ти благодарим, че ти пръв ни гласува своето доверие.

Обещаваме, че няма да спрем да надграждаме и подобряваме PrimeGear.bg, защото заслужаваш най-доброто.