Лятото е все по-близо и ние от PrimeGear сме готови за него. Новата колекция бански костюми на NEBBIA за 2022 е вече на сайта ни. Възползвай се от предимството да си първа и избери своя модел от актуалните предложения. Прочети повече за изненадите и дизайните, в новата колекция на словашкия лидер за спортно облекло (просто, спри да скролваш). А ние, ще ти помогнем да се сдобиеш с бански NEBBIA, възможно най-бързо и лесно. Посети PrimeGear.bg и се увери във всяка дума.

Защо да заложиш на бански от NEBBIA?

Кой може да разбира повече от бански костюми, от бранд, стартирал със създаването на облекло за културизъм? Познавайки перфектно, всяка извивка и всеки мускул по човешкото тяло, NEBBIA предлагат изключителни дизайни на своите фенове. Не крием, че и ние сме от тях. Пристрастията тук са очевидни, но не са само от наша страна. В едно от своите интервюта, Станка Пецко - съосновател и главен дизайнер на NEBBIA, споделя “Всеки път, когато проектирам бански, изпитвам вълнение. Добрите бански костюми, трябва да бъдат не само красиви, но и функционални.” А за нас, страхотните бански костюми, трябва да бъдат NEBBIA. Неслучайно, разказахме подробности от кухнята на бранда, защото точно това внимание към детайла и мисъл за всяка подробност, отличават банските на NEBBIA. Висококачествените, еластични материи ще ти осигурят комфорт, независимо дали си във водата или около нея. Банските на словашкия бранд са подходящи и за дамите, които прекарват времето си под слънцето активно. Наслади се на любимите си плажни спортове и се чувствай уверена в бански костюм от NEBBIA. Иновативната бързосъхнеща материя, наситените и трайни цветове, и удобните кройки правят банските от NEBBIA перфектния избор за страхотно лято.

Какво да очакваш от банските NEBBIA - колекция 2022

Страхотни цветове, оформящи кройки и невероятни дизайни, това са само част от изненадите, подготвени от NEBBIA за лято 2022. Вдъхновени от горещите слънчеви лъчи и красивите извивки на женското тяло, банските от новата колекция ще те накарат да се чувстваш така, както заслужаваш - страхотно.

Бански NEBBIA - триъгълно горнище

Колкото класическо, толкова и модерно предложението на NEBBIA за триъгълно горнище ще те впечатли. Изчистеният дизайн ще ти позволи да се движиш свободно, без излишни декорации, които да ти пречат, по време на плуване. Единствено, малката метална плочка с името на бранда, деликатно украсява горнището. Презрамките се регулират, така че можеш да избереш оптималната дължина за теб. Бързосъхнещата и мека материя ще се погрижат да се чувстваш комфортно в и извън водата. Наслади се на лятото и заложи на триъгълното горнище на бански NEBBIA.

Бански NEBBIA - горнище с едно рамо

Когато говорим за бански от NEBBIA, не можем да пропуснем красивите извивки. Горнището с едно рамо от новата колекция подчертава точно тях. Този модел впечатлява с една широка презрамка отпред, преминаваща в четири тънки към гърба. Закачливият дизайн ще те направи неотразима с всяко обличане на горнището. И все пак, нека не забравяме, че говорим за лидер на пазара за спортни стоки. Горнището с едно рамо е допълнено с противоплъзгащи ленти, които ще го държат точно там, където трябва. Довери се на NEBBIA, и се чувствай страхотно през цялото време. 

Бански NEBBIA - долнище с връзки

Долнището с връзки от NEBBIA е създадено, за да се чувстваш комфортно, независимо дали плуваш или събираш тен на плажа. Двуцветните връзки придават закачлив нюанс на цялата визия, допълвайки перфектно всяко горнище от новата колекция. Комбинирай ги както ти харесва и бъди сигурна, че ще изглеждаш впечатляващо. Още в началото казахме, че ще има изненади. Платът на задната част е плисиран, с което NEBBIA отново подчертават красотата на женското тяло. Повдигащия ефект и средната талия на долнището, са не само тяхното, но твоето тайно оръжие на плажа. Възползвай се от предложението на NEBBIA, и превърни лято 2022 в страхотно изживяване.

Бански NEBBIA - долнище с висока талия

Това долнище е перфектно за всичко, което обичаш да правиш през горещите дни. Деликатната и еластична материя, приляга като втора кожа по тялото ти и ти ще разполагаш с пълна свобода на движенията. Дизайнът е проектиран с висока талия, преминаваща над ханша, за да подчертае извивките ти. По-високо, поставената горна линия на талията, удължава краката ти, а V-образната кройка допълва визията и прави модела изключително стабилен. Наслади се на всяко движение, и превърни спортните си занимания на плажа в истинска сензация.

Цял бански NEBBIA с едно рамо

Банските с едно рамо от NEBBIA, не могат да се ограничат само до горнището. Дизайнът е разширен и като цял бански, който е не по-малко впечатляващ. Изрязаният полукръг в центъра на талията, показва достатъчно, за да изглеждаш секси, без да се преминава границата на добрия вкус. Съчетаващ, най-доброто от хитовото горнище на NEBBIA - асиметричната кройка и плисираната задна част от долнището, този цял бански е всичко, от което се нуждаеш. Бъди уверена, и се чувствай комфортно във всеки един момент, с невероятния цял асиметричен бански от NEBBIA.

Защо да вземеш твоя бански NEBBIA от PrimeGear.bg?

Защото знаеш, че ще получиш това, което заслужаваш, а именно безкомпромисно качество и достъпна цена. Ние от Prime Gear работим усилено всеки ден, за да докажем, че качествените спортни марки, могат да са достъпни за нашите клиенти. Не е нужно да правиш сложни поръчки и куриерски пъзели, надявайки се на оригинални продукти. Това е нашата работа. Вземи своя бански от новата колекция на NEBBIA и си подари страхотни летни преживявания, за останалото ще се погрижим ние.