Как да избереш правилните обувки за бягане?

Лятото вече e разгара си, ако си решил да минеш на следващото ниво в тренировките си, то сега е момента. Бягането сред природата е отличен начин да съчетаеш насладата от хубавото време и пълноценната тренировка. Тази приятна активност е и отлично терапевтично средство в забързаното ежедневие. Но за да бъде наистина пълноценно, трябва да подбереш правилните обувки спрямо целите ти. Ние, екипът на PrimeGear, винаги търсим най-доброто за теб и затова ти представяме най-подходящите маратонки за всеки вид бягане – те притежават както най-новите технологии, така и стилен дизайн. Ето върху какво да обърнеш внимание при избора на обувки:

  • Видът настилка, върху която ще бягаш
  • Колко чести и интензивни ще са тренировките ти
  • Правилния за теб размер маратонки

За да осигурим перфектния за теб чифт, ние предлагаме опцията „избор“ при пазаруване, с която можеш да поръчаш няколко чифта маратонки, да пробваш всички и да заплатиш само тези, които ти допадат най-много, и да върнеш останалите. Също така разполагаме и с таблица, която гарантира избор на подходящия размер, така че от теб единствено се иска да избереш пригодените за съответната настилка обувки и да надминеш себе си и очакванията си.

Ако не можеш да се откъснеш от фитнес залата и предпочиташ джогинг сесиите на пътеката за бягане, ние бихме ти препоръчали маратонки, които са пригодени и за двата вида активности – осигурявайки максимални стабилност и комфорт както при силови натоварвания, така и при аеробните дейности. Ето нашите предложения за мъжете, а дамските предложения можеш да намериш тук.

Ако пък си решил да покоряваш върховете и изцяло да се посветиш на планинарството, ще можеш максимално да се насладиш на слънчевото време и чистия въздух. За да улесним препятствията ти в планината, ние ти предлагаме обувки със специално стабилизирана подметка, която предоставя ненадминато сцепление с планинския терен. А ето и нашите избори за мъже и жени.

В случай че искаш да си сред природата, но не искаш и да се отдалечаваш от града, паркът и специализираните спортни маратонки за този тип бягане са твоите спътници. Те са оборудвани с най-усъвършенстваните технологии за омекотяване на натиска и същевременно са изключително леки. Балансът между стахотния комфорт и оптималната бързина е гарантиран дори и при по-продължителни сесии. Нашата гама от обувки за бягане е изключително широка както за мъжете, така и за дамите.

Дори и да не си особено голям фен на бягането, нашата мисия е да подкрепяме развитието на активния и здравословен начин на живот. Затова ти препоръчваме далеч по-достъпната и не толкова взискателна алтернатива, а именно ходенето. То също може да бъде важен фактор за постигането на лятното тяло, а с нашите ежедневни маратонки комфортът и стилът са гарантирани. Ето нашите мъжки предоложения, а ето ги и дамските.