Изборът на спортна екипировка зависи от комфорта и качеството, които ти осигурява. Ние от PrimeGear.bg ти предлагаме и двете. Подбрали сме спортни клинове от най-новите колекции на доказани спортни брандове, които ще ти осигурят безкомпромисното качество, което заслужаваш. Дори нещо повече, иновативните технологии, вложени в спортните дрехи на UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA ще ти помогнат да покажеш най-доброто, на което си способен независимо от условията. Защото знаем, че когато покоряването на следващата голяма цел зависи от подготовката ти, а не от метеорологичните условия, имаш нужда от най-добрите продукти на големите спортни марки.

Затова, в долните редове ще обърнем по-специално внимание на две неща: една от най-комфортните дрехи за спорт - спортният клин и брандовете, на които можеш да се довериш безрезервно (както направихме и ние, въпреки че като лидер на пазара за спортни стоки не е лесно да бъдем впечатлени).

Защо да заложиш на спортен клин в екипировката си ?

Ползите от носенето на спортен клин по време на тренировка, са далеч повече от комфорт и свобода на движенията. Вероятно си забелязал, че голяма част от професионалните атлети също залагат на спортни клинове при подготовката си. Разбира се, тук имаме предвид оригиналните продукти на доказаните спортни брандове, защото единствено за тях можем да гарантираме, че ще ти осигурят предимствата, за които претендират. Това е причината да ги откриеш в секциите ни с дамски дрехи и съответно мъжки дрехи за моделите предвидени за силния пол.

И все пак, защо точно спортните клинове трябва да бъдат част от екипировката ти ? Плътното прилягане по тялото ти позволява да се концентрираш върху всяко упражнение, без да се тревожиш и съобразяваш с “излишен” плат. Талията, с която се отличават спортните модели, играе ролята на колан, който защитава и поддържа кръста ти при натоварващи тренировки. Най-голямото предимство обаче, е компресиращия ефект, който оказват върху мускулите ти. Подобно на амортисьор, спортния клин поема излишните вибрации при високо интензивни тренировки и поддържа мускулите ти в тонус, докато ти почиваш. Благодарение на този ефект, значително намаляваш шанса за нежелани контузии. В комбинация с иновативните технологии, които доказаните спортни марки създават за потребителите си, спортните клинове ще се превърнат не само във важна, но и в любима част от спортната ти екипировка.

Какви марки спортни клинове ще откриеш на PrimeGear.bg ?

За да ти предложим най - доброто от най - доброто, ние подбрахме не просто оригинални мъжки дрехи за спорт и атрактивни дамски спортни дрехи, а спортни клинове от брандове, които ни впечатлиха. Освен това, моделите, които ще откриеш на сайта ни са от най-новите колекции на марките, защото всеки нов продукт е подобрена версия на най-успешните им артикули. Избери своя модел спортен клин от PrimeGear.bg и вземи качеството, което заслужаваш.

Спортни клинове UNDER ARMOUR

Още от създаването си UNDER ARMOUR е бранд, който залага на иновативните и практични решения. Спортните клинове UA не правят изключение. Технологията HeatGear Armour е това, което ти придава усещането за “втора кожа”. Плътно прилягащи клиновете за спорт от бранда ще ти осигурят комфорт и пълна свобода на движенията. Предложенията им са леки и еластични, което ги прави изключително подходящи за първи слой от спортната екипировка. Можеш да разчиташ на спортните клинове при интензивни тренировки, защото иновативната материя отвежда потта от тялото и изсъхва много по-бързо в сравнение с останалите продукти на пазара. Освен това, моделите предвидени за бягане имат удобен джоб, в който да прибереш телефона или личните си вещи. Детайл, който ти предлагат само доказаните спортни марки.

Спортни клинове ASICS

ASICS е световен бранд, който се отличава с прецизност във всеки детайл. Спортните клинове на марката ти осигуряват перфектно прилягане и супер лека иновативна материя. Изключително еластична с нея ще можеш да се насладиш на всяко движение. Дамските спортни клинове от най-новите колекции на ASICS ти предлагат не само несравним комфорт, но и страхотна поддържаща кройка, която подчертава тялото ти. Мъжките клинове за спорт пък, са допълнително “оборудвани” със светлоотразителни елементи, изключително важен акцент при тренировки в лошо време или вечер. И както казахме, ASICS обръща внимание на всеки детайл. Брандът ти предлага зимни спортни клинове, които запазват топлината към тялото без да намаляват еластичността. Лабораторно създадената мека плетена материя, ще направи тренировките ти при ниски температури по-продуктивни. Power mesh технологията намалява мускулната умора и поддържа мускулите ти в тонус, чрез компресивния си ефект за по-дълги и по-интензивни тренировки. Неслучайно ASICS са сред най- предпочитаните спортни дрехи за мъже.

Спортни клинове NEBBIA

Тук вече, мъжката половина от клиентите ни могат да завиждат, тъй като предложенията на словашкия бранд са насочени към дамите. Спортните клинове на NEBBIA са дамските спортни дрехи, които със сигурност ще искаш да притежаваш в гардероба си. Впечатляващите кройки, подчертаващи извивките ти са сред основните предимства на марката. Започнала началото си като производител на бодибилдинг и фитнес облекло и до днес остава ненадмината стане ли дума за сексапилни спортни дрехи. Иновативната материя SEAQUAL е създадена от рециклирани пластмаси от океана. Изключително еластична тя ще ти осигури нужния комфорт при всяко упражнение. Подходящи за високо интензивни тренировки спортни клинове на NEBBIA са бързосъхнещи и олекотени. Високата талия пък, не само ще удължи визуално краката ти, но и ще поддържа кръста ти в правилна позиция. И разбира се страхотния push-up ефект, който отличава всички спортни клинове на бранда. Изглеждай невероятно и покажи най-доброто, на което си способна като се довериш на NEBBIA.

За какви спортове са подходящи предложенията спортни клинове на сайта ни ?

Ние от PrimeGear.bg се стремим да ти предложим не просто маркова спортна екипировка от големи брандове, но и такава, която ще ти помогне да покажеш най-доброто, на което си способен. Ето защо, дамските дрехи и по-точно клиновете в онлайн магазина ни са подходящи за повече от един спорт. Подбрали сме модели, които са съобразени със спецификите на спортове като бягане, фитнес тренировки, хайкинг, кросфит, волейбол, йога, пилатес. Дори нещо повече, дамските клинове на сайта ни ще бъдат страхотен избор и за динамичното ти ежедневие.

Предложенията с мъжки спортни клинове от PrimeGearbg, не отстъпват по функционалност на дамските. Като все по-предпочитана част от мъжките дрехи за спорт, клиновете са подходящи за всякакви активност от високоинтензивни тренировки като бягане, фитнес занимания, кросфит, волейбол, до натоварващи силови тренировки, хайкинг, бодибилдинг.

Създадени от най-добрите спортни брандове, с вложени иновативни технологии, осигуряващи ти комфорт и прецизност до последния детайл, клиновете за спорт от UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA са спортната екипировка, на която можеш да се довериш безусловно. Вземи своя модел оригинален спортен клин от PrimeGear.bg и покажи най-доброто, на което си способен.