Новата година започна и вече е време за изпълнението на новогодишните обещания. Ако свалянето на излишни килограми или покоряването на нови рекорди са част от "списъка" ти, то сега е моментът да започнеш. Подготви се с висококачествена екипировка и не позволявай на нищо да те разсейва по пътя към целта. Защото, независимо дали тренираш за извайването на стройна фигура или гониш конкретни цифри като професионален атлет, имаш нужда от удобни спортни дрехи, за да останеш концентриран. Ние от PrimeGear.bg ти предлагаме дори повече - удобни спортни дрехи с иновативни технологии, и то от доказаните спортни марки UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA. Довери се на световно известните брандове и покажи най-доброто, на което си способен, пък и вече няма за кога да отлагаш.

Защо да избереш висококачествена екипировка?

Преди да ти дадем съвети, относно избора на подходящ спортен екип, е важно да отбележим защо да заложиш на такъв с безкомпромисно качество.

Това, което отличава оригиналната спортна екипировка от всички останали е фактът, че тя е създадена за теб. Големите спортни брандове като UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA проектират продуктите си спрямо твоите нужди. Това означава, че ако искаш да останеш сух, въпреки интензивната тренировка, а не, тениската да "залепне" за гърба ти, то UNDER ARMOUR ти предлагат тениски (и не само) от иновативната Charged Cotton материя. Изключително мека, комфортна и много по-абсорбираща в сравнение със стандартната памучна материя, тя е създадена, за да реши проблема с "мокрите дрехи", а ти да останеш концентриран върху тренировката.

Маратонките ASICS METASPEED SKY също, са създадени и инспирирани от нуждите на бегачите. Специално проектирани, за да подобрят производителността и да намалят натоварването, тези маратонки за бягане са подходящи както бързи спринтове, така и за дълги маратонски бягания.

Сега разбираш защо, ако искаш екипировката ти да бъде твой партньор, а не просто облекло, тя трябва да бъде оригинална. Само оригиналните продукти могат да гарантират характеристиките и безкомпромисното качество, заявени от брандовете. Затова не подценявай марковите спортни стоки и заложи на доказаните лидери в бранша.

Какъв спортен екип да избереш?

До преди няколко години, изборът на спортен екип зависеше от вкусовите ти предпочитания, дизайнерските течения и до някаква степен от сезона (все пак, тениската не е много добро решение, когато градусите са под нулата). Днес обаче, имаш възможност да се възползваш от иновативните технологии, които доказаните спортни брандове създават, за да избереш не просто спортен екип, а екип, който ще ти помогне да се представиш по най-добрия начин.

Вече сме говорили, колко е важно да съобразиш екипировката си със спецификите на спорта, който тренираш.Затова, тук ще ти предложим един по-различен критерий при избора на спортна екипировка, а именно - условията, при които ще тренираш.

 

  • Тренировки в зала - когато си на закрито, можеш да избереш комфорта пред защитата. Наблегни на бързосъхнещи материи, и кройки, които не ограничават движенията ти. Спортните клинове, като част от екипировката ти на закрито са повече от добър избор имайки предвид, компресионния ефект, който оказват върху мускулите.
  • Тренировки у дома - тук отново можеш да наблегнеш на комфорта, тъй като условията със сигурност не включват дъжд и вятър. Еластичните и бързосъхнещи материи ще ти осигурят свобода на движенията и комфортно усещане, по време на цялата тренировка. Въпреки че си у дома, обърни внимание и на спортните маратонки - с тях ще се възползваш от по-добра стабилност и протекция на глезена при физическите упражнения.
  • Тренировки при мокро време - независимо дали дъждът е в прогнозата на синоптиците или има вероятност да те изненада, съобрази екипировката си с него. Технологията UA Storm ти осигурява протекция както от намокряне, така и от вятър, когато тренираш на открито. На PrimeGear.bg ще откриеш огромно разнообразие от спортни долнища, якета, суичъри и клинове, предлагащи защитата на UA Storm, така че остава просто да си избереш модел.
  • Тренировки при студено време - спортният екип за студените дни може да бъде лек, комфортен и да запазва топлината към тялото ти. Разбира се, когато се довериш на UA ColdGear. Иновативната плетка на спортните дрехи с технологията, запазва топлината на тялото и изстива в пъти по-бавно, в сравнение със стандартните материи.
  • Тренировки при горещо време - един от най-важните фактори, при избора на спортна екипировка за горещо време е тя да позволява на тялото да “диша”. Затова, избери спортни дрехи, които ти осигуряват комфорт и добра циркулация на въздуха. UNDER ARMOUR ти предлагат и нещо по-добро - технологията HeatGear. Модерната и лека материя, не ограничава движенията ти и отвежда потта от тялото, гарантирайки ти прохлада и комфорт, дори при високи температури. Спортните клинове са един от универсалните модели, подходящи за всяка тренировка и време. Спортните модели, които ще откриеш на PrimeGear.bg са изключително комфортни, дават свобода на движение и невероятна дишаемост.

 

Ако все още не си сигурен, какъв точно спортен екип да избереш според условията, не се притеснявай да се свържеш с нашите консултанти. Ние от PrimeGear.bg сме на разположение.

Специално предложение за дамите

Освен комфортна и качествена, спортната екипировка за дамите, трябва да отговаря и на критериите за страхотна визия. NEBBIA е брандът, който може да комбинира всички тези характеристики в един продукт. Затова, на PrimeGear.bg дамите могат да открият най-новата им колекция, както и атрактивни предложения от предишни колекции. Стартирала като производител на бодибилдинг облекло, NEBBIA определено знае как да подчертае извивките на дамите, осигурявайки им комфорт и пълна свобода на движенията дори при интензивни тренировки. На PrimeGear.bg ще откриеш и страхотни спортни клинове с висока талия, които ти дават повече опора и подчертават идеално. Иновативната SEAQUAL материя пък, изсъхва изненадващо бързо, което я прави подходяща както за закрити помещения, така и за тренировки в горещо време.

Спортни стоки от PrimeGear.bg

Ние винаги сме се стремели да ти предлагаме само най-доброто, когато става дума за спортна екипировка. Затова всички технологии, които изброихме са на сайта ни. Довери се на доказаните спортни брандове и се възползвай от предимствата на висококачествената спортна екипировка, за да останеш концентриран върху тренировката си, независимо от условията. Изборът на спортен екип вече не е въпрос на визия, а на технологии и по-високи резултати, затова ние от PrimeGear.bg сме подбрали модeли от последните колекции на UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA, предлагащи обновени кройки и по-добри характеристики от предшествениците си. Това се отнася и за спортните обувки на сайта ни, така че не пропускай да добавиш и тях към екипировката си. Довери се на PrimeGear.bg и вземи качеството, което заслужаваш.