Най-вълшебният месец от годината е вече тук. Навсякъде ухае на коледни сладки, празнично настроение и семеен уют, а децата (и не само) отброяват дните до пристигането на Дядо Коледа и получаването на дългочаканите подаръци. Признаваме си, че цялата тази коледна магия завладя и нас. И тъй като сме вече пораснали, за да чакаме Дядо Коледа, решихме да направим нещо по-добро - ние ще сме Дядо Коледа. До края на месец Декември, ще раздаваме подаръци под формата на намаления с до - 40 процента, на избрани артикули в нашия онлайн магазин. Възползвай се от предложенията ни и вземи страхотен коледен подарък за любим човек, пък защо не и за себе си. Подбрали сме над 650 продукта, от които да избереш подаръци за цялото семейство.

Бъди най-готиния Дядо Коледа тази зима, а ние от PrimeGear ще ти помогнем да “напълниш чувала си” с висококачествени спортни стоки, на още по-достъпни цени.

Подготви се за Коледа с PrimeGear.bg

В случай че и ти си от хората, които все още не са готови с коледните подаръци, то нашите предложения със сигурност ще ти помогнат. Съветваме те да побързаш, защото Коледа е само след няколко дни, а намаленията на PrimeGear.bg са повече от атрактивни.

Ако пък си приключил с купуването на подаръците и само чакаш момента, в който да зарадваш близките си, то тогава е време да поглезиш себе си. Ела на Primegear.bg и вземи маркови спортни дрехи и обувки на страхотни цени.

Какво ще откриеш в нашия онлайн магазин?

Подготвили сме ти повече от 650 спортни артикула, на доказани спортни марки. И понеже ние сме PrimeGear.bg, и с теб сме в един отбор, голяма част от предложенията ни са актуални за сезона. Това ще рече, че не “разчистваме” склада си, използвайки Коледа като повод, а се стремим да ти предложим най-доброто на най-добрата цена. Останалите спортни стоки в селекцията ни не зависят от сезона, защото можеш да ги използваш целогодишно, каквито са например спортните аксесоари, но за тях ще ти разкажем по-надолу. Или казано две думи (добре де, малко повече) сега е моментът, да се сдобиеш с висококачествена спортна екипировка с намаления до - 40 процента.

Дамски и мъжки спортни дрехи

В онлайн магазина ни ще намериш огромно разнообразие от оригинални мъжки и дамски спортни дрехи. Това включва всичко от маркови тениски, фитнес клинове, спортни долнища, спортни блузи, до суичъри и зимни якета. Все пак, да не забравяме, че тренировките на открито продължават, въпреки падането на температурите.

Избери любимите си спортни артикули на още по-атрактивни цени и се възползвай от предимствата на висококачествените спортни дрехи. И като казваме висококачествени, имаме предвид точно това. В онлайн магазина ни, ще откриеш само доказани спортни марки - UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA.

Дамски и мъжки спортни маратонки

Не веднъж сме казвали, че половината от добрата спортна екипировка са спортните обувки. Ето защо, те също попадат в нашите намаления. независимо от спорта, който тренираш, дори това да е само разходка в парка, имаш нужда от подходящите спортни маратонки. Те ти осигуряват по-добра производителност, стабилност при всяко движение, перфектно сцепление, ненадминат комфорт и най-важното протекция на глезена и стъпалото.
Иновативните технологии, вложени в моделите на UNDER ARMOUR и ASICS са това, което прави не само брандовете, но и потребителите им известни. Довери се на качеството и вземи страхотен чифт маратонки (а защо не и два) на още по-достъпна цена. Открий своя модел сред коледните намаления на сайта ни, и покажи най-доброто, на което си способен.

Детски спортни дрехи и обувки

Въпреки че, децата предпочитат различни коледни подаръци от дрехи и обувки, то със сигурност няма да имат нищо против комфорта, който качествените детски дрехи ще им осигурят. Избирайки най-доброто за себе си, няма как да не изберете същото и за детето си. И все пак, поставете под елхата мечтания от тях подарък, а от нашите намаления можете да се възползвате до края на Декември. Така ще направите Коледата им вълшебна, а себе си спокойни, защото сте избрали качество, на което можете да се доверите.

Оригинални спортни аксесоари

Погрижили сме се, при нас да откриеш всичко необходимо за перфектната спортна екипировка, до последния детайл. Затова, сред намаленията ни ще намериш и спортни аксесоари като ленти за глави, спортни чорапи, накитници и всяка “подробност”, с която ще се чувстваш по-комфортно, по време на тренировка.

Подарък сме ти подготвили и ние

И за да бъдем като истински Дядо Коледа, не можем да се ограничим само с един подарък. Подготвили сме ти страхотна изненада, която ще откриеш не под елхата, а в пощата си, буквално. За всяка поръчка ще получиш по имейла си промокод за следваща покупка. А специално за любителите на марката – ASICS, PrimeGear е подготвил промокод: WINTER15, който ще ти даде 15 процента отстъпка на всички артикули на марката. Наясно сме, че интензивните тренировки и спортният режим продължават и след коледните празници, затова и нашите подаръци не приключват с тях. Възползвай се от коледните ни намаления и ваучера в имейла си и стартирай новата година с нова екипировка, нови постижения и нови успехи. Всичко, от което се нуждаеш е на сайта ни.

Довери се на PrimeGear

Знаем, че няма как да бъдем истинския Дядо Коледа, но можем да ти предложим истински партньор, на който да имаш пълно доверие - висококачествената спортна екипировка от доказаните спортни брандове UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA.

Искрено вярваме, че всеки спортист (пък и не само) има нужда от спортни дрехи и обувки, на които да може да разчита, за да остане концентриран и да покаже най-доброто от себе си.

Това е и нашата работа - клиентите ни да получават, само оригинални спортни стоки. Благодарение на партньорствата, които изградихме с големите спортни брандове UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA можем да заявим, че успяхме.

Затова, сега е твой ред да успееш. Възползвай се от коледните ни намаления, и се екипирай за нови постижения. Покажи най-доброто, на което си способен. Екипът на PrimeGear.bg ти пожелава вълшебна Коледа и щастлива нова година !