Въпреки че краят на годината е далече, и “връчването на награди” за 2023 година тепърва предстои, ние вече имаме фаворити за категорията “Най- модерните дамски спортни обувки за 2023 г.”  Новите колекции спортни обувки на сайта ни са повече от впечатляващи, така че не е нужно да чакаме обявяването на победителите.
UNDER ARMOUR и ASICS и този път надскочиха себе си, представяйки на потребителите си модерни дизайни, комфорт и иновативни технологии (ще се увериш сама, когато видиш колекциите на двата бранда за 2023 година).
Ако все още не си избрала новия си чифт дамски спортни обувки, прескачай направо в онлайн магазина ни, защото актуалните предложенията на UNDER ARMOUR и ASICS вече са там.

Кои са най-модерните дамски маратонки?

Казано с една дума - новите. Казано с малко повече - най-модерните дамски маратонки са новите модели от последните колекции на UNDER ARMOUR и ASICS (и това не е само наше мнение).
Изцяло създадени в крак с модерните и свежи тенденции, моделите на двата бранда за 2023 година отразяват лятното настроение и младежкият дух. Цветни и свежи дамските маратонки от новите колекции ще те заредят с настроение още преди да си започнала самата тренировка.

Атрактивните и различни дизайни, които ще откриеш във всяка от колекциите, са съобразени със спецификите на спорта, за който са предназначени дамските маратонки. Така че, не е нужно да избираш между комфорт и стил - UNDER ARMOUR и ASICS ти осигуряват и двете. Както казахме още в началото - този път двата бранда надминаха себе си.

И понеже знаем, че все пак става дума за дамски модели, а всяка дама има собствен стил и вкус, на сайта ни ще откриеш огромно разнообразие от различни маратонки, подходящи за един и същ спорт. Защото, дори изборът ти да е от типа “въпрос на вкус” ние отново ти предлагаме последните колекции на UNDER ARMOUR и ASICS. Свежи, цветни и модерни - вкусът ти определено ще хареса това.

На кой модел да се спреш?

Този въпрос е малко по-сложен от предходния, тъй като знаем какви модели влизат в новите колекции, и дори на нас ни е трудно да излъчим само един фаворит.

Затова тук, знаем как да подходим при избора на подходящи маратонки, когато става дума за интензивни тренировки и спортни постижения. От друга страна, ако си търсиш комфортни и качествени маратонки, които да разхождаш в ежедневието си, то по-голямата част от моделите са чудесно решение и изборът ти наистина остава “въпрос на вкус”.

За да бъдат твой партньор по време на тренировките обаче, единствено външният им вид не е достатъчен. Това е първият критерий, по който да избереш подходящия за теб модел, от новите колекции на двата бранда.

Помисли за какъв спорт ще ги ползваш

Винаги сме твърдели, че екипировката ти трябва да бъде съобразена с характеристиките на спорта, за който ти е нужна, за да бъде ефективна. И тук, това правило важи с пълна сила. В новите колекции на UNDER ARMOUR и ASICS ще намериш модели дамски маратонки подходящи за бягане, фитнес, тенис на корт, походи в планината. Всеки от тях притежава специфики, които ще ти помогнат да постигнеш по-добри резултати, затова не пропускай да им обърнеш внимание.

Така например, технологията FF Blast Plus, която отговаря за по-доброто абсорбиране на удара и задвижва инерцията ти напред по време на бягане е страхотен избор, в случай че си решила да покориш следващия маратон. За съжаление обаче, ефектът на тази технология ще бъде минимален, ако използваш маратонките за хайкинг.

Същото можем да кажем и за технологията DYNAWRAP, която е стратегически поставена в центъра на подметката в новите модели на маратонките за тенис на ASICS, и ти осигурява по-добра стабилност и по-добро блокиране, когато е нужно да правиш бързи преходи и рязка смяна на посоката на корта.

Създадени и усъвършенствани, за да бъдат най-добрата версия на себе си, новите модели дамски спортни маратонки от колекциите на UNDER ARMOUR и ASICS със сигурност ще те впечатлят. Просто избери подходящия модел за твоя спорт.

Увери се, че моделът ще допринася за твоя комфорт

Технологиите, с които да постигаш по-добри резултати по време на представянето си, са само едната страна на монетата. Важно е да избереш спортни маратонки, които да бъдат и достатъчно комфортни. С разнообразието от модели няма да ти е трудно да намериш своя чифт, но все пак обърни внимание на характеристиките им. За интензивни фитнес тренировки ти препоръчваме да заложиш на модели, които са сравнително леки, с допълнително омекотяване и гъвкавост на подметката - това ще ти осигури комфорт и свобода на движенията. От друга страна, за да се чувстваш удобно в планината, маратонките ти трябва да защитават стъпалата и да ти осигурят стабилност при всякакви терени. Избери си модел, който ти носи комфортът, от който се нуждаеш и покажи най-доброто, на което си способна. За атрактивната и впечатляваща визия UNDER ARMOUR и ASICS вече са се погрижили.

Защо да закупиш спортни маратонки от PrimeGear.bg

Защото и ние като теб държим на безкомпромисното качество, когато става дума за спортна екипировка. Да, знаем, че само думите не са достатъчни, затова положихме усилия да ги превърнем в действия.

Предлагаме ти новите (и не само) колекции на UNDER ARMOUR, защото сме сигурни, че ще получиш оригинални модели на достъпни цени. PrimeGear.bg е оторизиран онлайн магазин на UNDER ARMOUR и като такъв, ние можем да ти гарантираме за качеството на продуктите, които ще откриеш при нас.

Предлагаме ти и колекциите на ASICS, защото с гордост можем да заявим, че ние сме “Златен партньор на ASICS за България”.
Сега разбираш, защо гарантираме за качеството и характеристиките на всеки модел. Работим директно със складовете на брандовете, което ни позволява да ти осигурим достъпни цени, лесна замяна (ако има нужда) и още по-лесно поръчване на продукти от сайта ни.
Качествената екипировка трябва да бъде достъпна за всеки, а нашата мисия е да направим тези думи реалност. Затова и новите колекции на двата бранда са вече на сайта ни. А за теб остава, само да избереш своя фаворит в категорията “Най-модерните дамски спортни обувки за 2023 година” и да покажеш най-доброто, на което си способна.