PrimeGear.bg винаги е бил онлайн магазин, който се отличава от всички останали. Нашата цел е на само да ти предлагаме разнообразие от спортни дрехи и обувки, с които да покажеш най-доброто, на което си способен, но и те да бъдат с безкомпромисно качество.

Това е и причината при нас да откриваш точно определено марки. Брандовете на сайта ни са подбрани специално за теб, защото за нас е важно, доверявайки се на PrimeGear.bg ти да получиш само най-доброто от най-доброто, а Under Armour, Asics и Nebbia знаят как да го създадат за теб.

Но понеже ние сме PrimeGear.bg това не ни е достатъчно и се стремим към повече. Ето защо не се учудвай, че на сайта ни ще откриеш и Above The Rest. Бранд, който заслужено заема мястото си сред предложенията на PrimeGear.bg, с които да намериш точната спортна екипировка за теб. Разнообразието при нас става по-голямо, за да намериш всичко необходимо на едно място, защото целта ни е да бъдем твой партньор, а не поредния онлайн магазин.

PrimeGear.bg винаги е бил от "твоя отбор", а сега вече разполагаш и с допълнителен играч - Above The Rest е на сайта ни за теб. Довери се на висококачествените им спортни дрехи и покажи най-доброто, на което си способен. Ние от PrimeGear.bg вече го направихме.

Защо избрахме марката ATR

За нас от PrimeGear.bg качеството на спортната екипировка, която ти предлагаме винаги е било приоритет. Този път обаче, искахме да ти предложим нещо по-различно. Разбира се, не за сметка на качеството. Този път потърсихме български бранд, който може да ти предложи качеството, което заслужаваш. Щом открихме такъв в Словакия и станахме официален вносител на NEBBIA за България, значи можем да намерим спортни дамски и мъжки дрехи с достатъчно добро качество и в България.

Above The Rest успяха не само да оправдаят, но и да надминат очакванията ни. Предлагайки огромно разнообразие от висококачествени спортни дрехи, както за дамите така и за господата Above The Rest са едни от малкото, които напълно заслужиха мястото си в онлайн магазина ни. Освен това, ние от PrimeGear.bg винаги сме подкрепяли българския спорт (неведнъж сме били спонсори на спортни събития и клубове) така че, български бранд в “редиците” на PrimeGear.bg беше просто въпрос на време.

Висококачествена спортна екипировка

Above The Rest  се отличават не само с произхода си, но и с високото качество на спортната си екипировка. И не се учудваме, имайки предвид мисията и целите, които са си поставили. А именно, да създадат спортни дамски и мъжки дрехи с високо качество и модерно излъчване. Звучи точно, като “подходящ бранд за PrimeGear.bg”, нали?

На сайта ни вече можеш да откриеш някои от най-атрактивните им модели, които със сигурност ще те впечатлят. Висококачествените материи, които използват за спортни си дрехи, ще се погрижат за комфортното ти усещане както при дейности на открито, така и при интензивните тренировки в залата. Модерните цветове и визия на предложенията от българския бранд, са подходящи за ежедневието, а залагайки на Above The Rest във фитнеса, със сигурност ще събереш погледите.

И понеже ние сме PrimeGear.bg, думите ни винаги са подкрепени с действия. Подбрали сме актуални модели от колекциите на Above The Rest, които са подходящи точно за този момент. Не е нужно да чакаш температурите да се повишат за да се възползваш от атрактивните модели на българския бранд. Грабни страхотен суичър или спортно долнище Above The Rest, които ще запазят топлината на тялото ти и ще ти осигурят пълна свобода на движенията от PrimeGear.bg, и покажи най-доброто, на което си способен въпреки ниските температури.

Целите на PrimeGear и ATR

Преди да си избереш конкретен модел от предложенията на ATR от PrimeGear.bg (ако вече не си го направил) искаме да ти разкажем и какво е общото между нас. Избрахме ATR, не само защото са български бранд на световно ниво, не само защото ти предлагат висококачествена спортна екипировка, на която можеш да разчиташ, но защото споделяме еднакви цели.

Ние от PrimeGear.bg винаги сме се стремели да ти предлагаме най-доброто от най-доброто - започвайки от селектирането на брандовете, през конкретните модели от тях, до първокласното и бързо обслужване при всяко пазаруване при нас. Above The Rest се стремят към същото - създаването на качествени спортни мъжки и дамски дрехи, които да ти предложат "перфектно обслужване" при всяка тренировка.

Защото и нашата и тяхната цел е да предоставим на българските потребители, спортна екипировка с безкомпромисно качество, на която да разчитат независимо от условията. Разбира се, не на стойността на малка кола. Достъпните цени винаги са били наш приоритет.

Освен това, и ние и ATR се стремим към изграждането на общество. Защото знаем, че колкото и индивидуален да е един спорт, винаги имаш нужда от някой, който да те подкрепи и да бъде до теб. Това е смисъла и от потребителската ни програма и (не безизвестните) Prime точки - още една възможност да получиш качествена екипировка на добра цена.

Защо да се довериш на PrimeGear

Наясно сме, че понякога намирането на качествена спортна екипировка може да бъде истинско предизвикателство. А намирането на доверен оналайн магазин, от който да я вземеш още повече. Ето защо, ние от PrimeGear.bg положихме много усилия, за да се превърнем в място, на което можеш да се довериш, за да вземеш качеството, което заслужаваш.

При нас можеш да избереш висококачествени спортни дрехи и обувки, от доказани брандове, с които да покажеш най-доброто, на което си способен. Винаги подбираме актуални модели от последните колекции на марките, защото точно както ти подобряваш постиженията си, така и те подобряват артикулите, които ти предлагат. А ние от PrimeGear.bg се стремим те да бъдат на сайта ни за теб.

Довери ни се и се възползвай от предимствата на висококачествената екипировка от доверен партньор. Ние не спираме да се подобряваме, не спирай и ти. Позволи си да бъдеш по-добрата версия на себе си, защото ние от PrimeGear.bg и Above The Rest сме от твоя отбор.