Хей, разбра ли за новата потребителска програма на PrimeGear? Ако не си, все още не е късно да го направиш, ето тук .

Зададохме си въпроса – от какво зависи най-много успехът на нашия онлайн магазин? Установихме, че нито добрият управител, нито добрите програмисти са толкова важни, колкото са потребителите – всеки един от вас е онова нещо, което прави съществуването на този онлайн магазин възможно.

Ето защо искахме да създадем нещо за потребителя, нещо което да те накара да се чувстваш специален и ценен.

Така се роди нашата потребителска програма, с която искаме да покажем, че сме не просто един обикновен магазин за спортни стоки – ние сме семейство и място, на което винаги ще откриеш най-доброто за твоите нужди.

Какво точно представлява потребителската програма на PrimeGear

Най-логичният въпрос, който очакваме да зададеш е, какво представлява тази потребителска програма. Като за начало, за да станеш част от нея е нужно да се регистрираш като потребител на този адрес – https://primegear.bg/customer/account/create.

Веднага след регистрацията ще получиш начален бонус от 5 лева, който можеш да използваш при поръчка от нашия магазин.

Чрез тази програма предлагаме и други страхотни начини да спестяваш пари, като например възможност за покана на приятели, оставяне на обективни ревюта на продукти, както и споделяне на продуктите на PrimeGear в социалните мрежи.

За всички тези дейности сме изградили бонусна система, която ще ти носи Prime точки под формата на отстъпки от продукти в онлайн магазина на PrimeGear.bg.

1 Prime точка = 1 лев отстъпка

Знаеш ли кое е най-якото от всичко това? Даваме ти възможността да спестяваш пари докато пазаруваш!

Как работи? Когато пазаруваш в PrimeGear.bg като регистриран потребител ние ти връщаме по 3% от стойността на всяка твоя покупка.

Да си потребител в PrimeGear има смисъл. Стани част от нашето разрастващо се семейство и общност – купувай си качествени дрехи и обувки на добри цени!