Ако не си разбрал последните новини около PrimeGear.bg, то сега ще имаш възможност да се запознаеш от първо лице с цялата информация. В случай, че си чул за нашата нова инициатива, в следващите редове ще разбереш какво още да очакваш от PrimeGear.bg.

Подготви ракетата си (всичко останало можеш да откриеш в нашия онлайн магазин) и си запази място в състезанието. А ние от PrimeGear.bg отново ще бъдем до теб, защото вече сме официален спонсор на турнирите по тенис.

Защо PrimeGear.bg стана спонсор на турнирите по тенис?

Винаги сме се стремели да подкрепяме хората, обичащи спорта. И не, тук не става дума за професионалните атлети, които ни се довериха. Тук имаме предвид всички хора, които обичат да спортуват - от бъдещата тенис звезда, чиято първа тренировка е била вчера, през тичащите в парка за удоволствие, до златните медалисти, избрали PrimeGear.bg за свой доверен партньор. Качествената спортна екипировка на сайта ни е подходяща за всеки от тях, защото заслужават най-доброто.

Ти, заслужаваш най-доброто.

Турнирите по тенис са още една страхотна възможност да изпълним мисията си. Целта им е все повече хора да спортуват, като тези от тях с най-голям хъс за победа продължават към следващия кръг. Ето защо, организаторите създават ранглисти, в които всеки заема мястото си според представянето си. По този начин те успяват да ти намерят подходящ съперник, а за теб остават удоволствието от играта и победата.

И понеже всеки турнир си има голяма награда, ние от PrimeGear.bg се погрижихме за нея. Финалистите на първите четири места ще получат ваучери за пазаруване в онлайн магазина ни. Покажи най-доброто на което си способен и грабни някоя от четирите награди - 1-во място -ваучер на стойност 100 лв., 2-ро място ваучер на стойност 50лв. и 3-то и 4-то място ваучер на стойност 20лв. Възползвай се от възможността да се сдобиеш с оригинални спортни дрехи на още по-добри цени, като завоюваш един от четирите ваучера.

Защо да заложиш на оригинална тенис екипировка ?

Независимо дали играеш на тенис турнири от Големия шлем или в турнири за непрофесионалисти, екипировката, с която излизаш на корта, е от изключително значение. Само оригиналните спортни дрехи и обувки за тенис могат да ти осигурят едновременно свобода на движенията, ненадминат комфорт и протекция при всяка крачка. И за да бъдем по-конкретни ще споменем само някои от технологиите, които влага в спортните си дрехи и обувки доказаният лидери на пазара ASICS.

  • ASICS GEL технологията ще ти осигури омекотяване при всяка крачка, за да можеш да стъпваш смело, съобразявайки се с топката, а не с корта.
  • ASICS TRUSSTIC система в средната част на подметката в моделите за тенис, която осигурява по-добър баланс и предотвратява усукване на стъпалото.
  • ASICS AHAR технология във външната част на подметката, която ще се погрижи за перфектното сцепление, дори при мокър клей.

Каква тенис екипировка ще откриеш на PrimeGear.bg ?

Ние от PrimeGear.bg сме се погрижили да ти предложим цялата нужна тенис екипировка на едно място. Ела в онлайн магазина ни и избери своите оригинални тенис маратонки, тениски, шорти и долнища, с които ще се чувстваш повече от комфортно на корта. И когато казваме пълна тенис екипировка имаме предвид точно това, защото сме подготвили и спортни чорапи, шапки с козирка, ленти за глава, спортни сакове, и дори накитници.

Погрижили сме се за всеки детайл, а за теб остава само да се екипираш и да покажеш най-доброто от себе си на предстоящите тенис турнири. Довери се на PrimeGear.bg и вземи качеството, което заслужаваш.

Очакваме те на финала, за да грабнеш една от четирите награди, които ние от PrimeGear.bg осигуряваме като спонсор на турнирите по тенис.