Ти си на ход!

Това е, може би един от най-вълнуващите моменти за екипа ни, защото нашите клиенти т.е. ти имаш възможността да ни оцениш. Отново влизаме в надпреварата за Електронен магазин на годината и сме сигурни, че можем да разчитаме на твоя глас така, както ти разчиташ на PrimeGear.bg за спортна екипировка с безкомпромисно качество.

Влез на eCommerce Awards и ни подкрепи като гласуваш за нас в категорията "Електронен магазин". Всеки глас има значение, така че не го отлагай за по-късно. Ти си на ход!

До тук беше важната част от статията ни. Сега започваме с по-важната - ЗАЩО да подкрепиш точно PrimeGear.bg?

През последната година направихме много промени в онлайн магазина ни, целящи подобряване на потребителското изживяване. Или казано по-просто: постарахме се всяка част от пазаруването ти в PrimeGear.bg да бъде лесна, приятна и бърза. Защото ние държим на качественото обслужване, колкото и на качеството на продуктите ни. Неслучайно, при нас ще откриеш единствено оригинални спортни дрехи и обувки.

И все пак, да се върнем на подобренията, които създадохме за теб

По-лесно е да се свържеш с нас - комуникациите се променят, а с тях и ние. Предлагайки иновативни технологии при спортните дрехи и обувки, не можем да си позволим връзката ти с нас да остане в миналото десетилетие. Вече можеш да се свържеш с нас директно. Само с няколко клика на сайта ни, използвайки Viber, WhatsApp или чрез мобилен телефон.

Намери точно това, от което се нуждаеш - обновихме структурата на менюто, за да ти бъде по-лесно да откриеш точния продукт за теб.

Нови начини за плащане - въпреки че не можеш да пазаруваш с биткойни (за сега), имаш възможността да избереш един от останалите 5 начина за плащане на сайта ни, които са плащане чрез наложен платеж, наложен платеж чрез ПОС терминал при куриера, плащане по банков път, чрез ePay.bg- EasyPay и с дебитни и кредитни карти – Visa и Mastercard . Постарали сме се да ти осигурим комфорт до последния детайл, защото знаем, че бягането до най-близкия банкомат не се брои за тренировка.

Размерът има значение - особено, когато поръчваш онлайн. Вече на PrimeGear.bg можеш да търсиш определен размер, който ще се запази при отваряне на избрания от теб продукт, а ти трябва само да добавиш спортния артикул в кошницата. Обновихме и таблиците с размерите, тъй като никой не обича просто цифри, добавихме изображения на конкретните мерки. Така по-лесно ще определиш своя размер.

Важна е всяка подробност – на PrimeGear.bg можеш да видиш и най-малките детайли на избрания от теб продукт. Продуктовите изображения, които ти предтавяме са с висока резолуция, за да си сигурен, че когато поръчаш спортен артикул, той ще бъде точно това, което си видял на сайта ни.

Качеството е от значение – за нас е изключително важно нашите потребители да получат качествени спортни артикули. Точно затова всяка поръчка преди да бъде изпратена е прегледана внимателно, за да сме сигурни в качеството, което ще получиш. Разбира се, за да си спокоен и сигурен в нас ти предоставяме и гаранция на закупения от теб продукт. Срокът за гаранция, в който ще можеш да върнеш продукта заради дефект, е 24 месеца. Ние ще се отнесем коректно и сериозно при наличието на проблем със спортния артикул.

Уважаваме личното ти време - за разлика от други онлайн магазини, записването за бюлетина ни и представянето на имейл не означават, че ще ти изпращаме писма всеки ден. Нито, че ще те затрупваме с реклами дотогава, докато пощенската ти кутия може да го понесе. Напротив, имейлите, които ще ти изпращаме винаги съдържат само важна информация, като актуални промоции, нови колекции и важна информация относно твоите поръчки и тяхното движение.

Защото си важен за нас - Това беше една от първите ни мисли при създаването на лоялната програма за клиенти. Пазарувайки от PrimeGear.bg ти печелиш в буквалния и преносния смисъл. Освен продуктите, които си избрал, получаваш и Prime точки, които са приравнени към лев и можеш да използваш при следващото си пазаруване. А като подарък за рождения ти ден (понеже обожаваме празниците) получаваш 15 Prime точки. Останалите условия за трупане на точки можеш да разбереш на сайта ни. Не пропускай да се възползваш от лоялната ни програма, създадохме я за теб.

Защото ти наистина си важен за нас.

 

Знаеш ли, че част от изброените подобрения са инспирирани от хората като теб? Хората, които тренират неуморно, за да постигнат най-доброто, на което са способни и не се страхуват да изкажат своя глас по пътя към победата. А ние (сигурни сме, че и останалите потребители на PrimeGear.bg) оценяваме високо всяка обратна връзка, защото заедно можем повече.

Подкрепи ни в надпреварата за Електронен магазин на годината и покажи, че качеството има значение. Ти си на ход!