Ние от PrimeGear.bg се стремим да постигнем само едно - да доставим на нашите клиенти спортна екипировка с безкомпромисно качество и перфектно потребителско изживяване, докато пазаруваш. Добре де, не можем да се ограничим само до едно. Мисията ни (както я наричат професионалистите) е да правим всичко, което можем, за да те подкрепим да покажеш най-доброто от себе си. Когато си на терена или в последните минути на мача, всичко зависи само и единствено от теб. Но по целия път до там, можеш да разчиташ на нас. Не знаем, дали е мисия или нещо, в което вярва и за което работи целия екип на PrimeGear.bg, но всеки ден ние се стремим да постигнем най-доброто, на което сме способни, за да оправдаем доверието, което ни гласуваш.

Светлозар Савов тренира с PrimeGear

Какво ще откриеш на нашия сайт

Спортното оборудване, което заслужаваш. За да бъдеш най-добрата версия на себе си, имаш нужда от екипировка, на която да разчиташ безусловно. Ние се стремим да ти я осигурим. След всички усилия, които положихме през годините с гордост можем да заявим, че успяхме да постигнем няколко победи.

PrimeGear.bg е официален “Златен партньор” на Asics за България. Това означава, че като наш клиент, имаш страхотната възможност да се възползваш от доказаното качество на бранда. Нещо повече, при нас първи ще откриваш новите колекции и актуалните модели на Asics, Asics Sportstyle и Onitsuka Tiger. Японските качество и прецизност, напълно отговарят на критериите ни за високи стандарти. Това е и причината, да положим всички усилия, за да се превърнем в “Златен партньор”. Разбира се, има и друга положителна страна за теб - достъпните цени, които можем да си позволим да ти предложим.

PrimeGear.bg е единственият оторизиран дигитален магазин на Under Armour България. Всеки продукт на марката, който ти предлагаме е с гарантирано качество и произход. За да покажеш най-добрата версия на себе си, трябва да си достатъчно мотивиран и да разполагаш с качествено спортно оборудване. Използвайки най-новите и модерни технологии при производството на дрехите и обувките си Under Armour ти го осигуряват, а ние от PrimeGear.bg го правим достъпно за теб.

 

PrimeGear.bg е официален вносител на NEBBIA. Марката доказала, че е лидер в производството на фитнес и бодибилдинг облекло. Освен за комфорта ти, ние от PrimeGear.bg искаме да направим нещо специално и за визията ти. Позволи си да изглеждаш по невероятен начин, докато постигаш невероятни резултати.

И тъй като, тренировките не са само начинът, по който се обличаш, при нас ще откриеш световното ниво на Mikasa, Escape Fitness и Lets Bands.

Довери се на най-добрите и не спирай да предизвикваш себе си, а ние от PrimeGear.bg сме плътно зад теб.

Каква е нашата цел

Да надскочим себе си, защото и ние като теб споделяме спортния хъс за победа. Състезаваме се, не с другите спортни магазини, а с PrimeGear.bg от вчера. Стремим се всеки ден да ти предлагаме по-добро обслужване, по-добри цени и по-добри оферти. Актуалните предложения на Asics, Under Armour и NEBBIA са винаги на сайта ни, и за теб остава единствено да избереш модела, който ти харесва. Целта ни е PrimeGear.bg да не е поредния онлайн магазин, от който да пазаруваш необходими продукти. Целта ни е PrimeGear.bg да е твоето място. Ето защо, при нас няма да намериш 100 различни марки, а само най-добрите.

Смятаме, че всеки трябва да е перфекционист

Когато става дума за спортна екипировка, не искаме и не можем да си позволим нищо по-малко от безкомпромисно качество. Независимо, дали става дума за професионални атлети или за хора, спортуващи за удоволствие, екипировката ти трябва да бъде на ниво. По този начин, тя е не само твой доверен съюзник, но и се грижи за безопасността ти. Сцеплението, което ти осигуряват страхотните модели маратонки на Under Armour и Asics не служи единствено, за да сменяш посоката на движение по-бързо. Доброто сцепление, ще ти помогне да запазиш баланса и да не се озовеш на пода. Всички знаем, колко е неприятно последното.

Всяка част, от продуктите на доказаните спортни брандове е поставена, защото е нужна. Всеки продукт, който ти предлагат е тестван от професионални атлети преди да достигне до потребителите. А всеки артикул на PrimeGear.bg, е проверен и сертифициран, преди да достигне до теб. Перфекционизмът е черта, която много харесваме, и която сме заложили в основните принципи на бранда PRIMEGEAR. В продуктите, в обслужването, в отношението към нашите клиенти. И с гордост можем да заявим, че си заслужава на сто процента. Доволните клиенти, спечеленото доверие и постигнатите резултати - твоите не, нашите - са това, което ни кара да продължаваме. От януари 2022 г. PrimeGear.bg е асоцииран член на БЕА. Това означава, че твоето доверие е оправдано, а нашата работа перфектно свършена.

PrimeGear.bg е винаги с теб

Една от причините PrimeGear.bg да бъде онлайн магазин е, че можем да сме до теб навсякъде и по всяко време. Спортът е начин на живот, той не се побира в граници от 8 до 5 и определена локация. Ние също. Можеш да поръчаш своята екипировка от дивана, от фитнеса, от офиса, дори докато се разхождаш (стига, да разполагаш с интернет) и това няма да окаже влияние на качеството или на времето за доставка. Ние не обичаме празните обещания и когато казваме, че целта ни е да те подкрепяме имаме предвид, точно това. В твоето онлайн пространство PrimeGear.bg можеш да избереш лесно и бързо най-добрите маратонки за тенис, отговарящи на твоите изисквания. Модерна тениска, изработена с иновативна технология, която ще ти помогне да останеш сух, дори при интензивна тренировка, или страхотна раница, с която няма да се тревожиш за лаптопа си, ако завали. Всичко това е повече от чудесно, но ние от PrimeGear.bg сме перфекционисти, затова тук можеш да намериш подробни описания, блог статии и новини, с които да бъдеш не само добре екипиран, но и добре информиран.

Ела на PrimeGear.bg и вземи най-доброто от най-доброто, защото го заслужаваш, а нашата мисия е да ти го осигурим.