Project Rock се основава на работа

Философията за успех на Дуейн "The Rock" Джонсън е много проста – Работете!

Последната му колекция Project Rock отразява това настроение, тренировъчна екипировка разработена за да ви помогне на надминете границите, които сте си поставили, чрез пот и много труд.

Наследявайки кампанията „The only way is trough“ от Under Armour като водеща за марката, Project Rock приема тази мантра, фокусирайки се върху „The Work“ и как този импулс помага на хората да се издигнат да бъдат по-добри от онова, което смятат за възможно.

„Моята нова колекция е създадена за тези, които се трудят най-много и остават последни в залата. Не ме интересува на колко години си, с какво се с препитаваш или какво пише в банковата ти сметка. Тази колекция е предназначена за онези, които знаят, че успехът идва по един начин - чрез работата. " 

- The Rock

Новата колекция от Project Rock е ориентирана към фитнес екипировката и ще включва предложения за мъже, жени и деца. Тя е базирана на иновативната UA Charged Cotton технология, която съдържа естествен памук добит от природата, което придава супер меко усещане, но освен това е подобрена да се разтяга повече и да изсъхва много по-бързо.

С първата си колекция от новата година Project Rock продължава да бъде представляван от най-титулуваната жена скиорка за всички времена Lindsey Vonn, която въплъщава интензивна работна етика, минавайки през всяко препятствие за да бъде шампион.

Продуктите от серията Project rock можете да намерите и на нашия магазин GearUp.bg, както и в официалните магазини на Under Armour в България.   

Разгледай моделите