Тренировката започва оттук: Премини на следващото ниво с UA Project Rock 4!

Представяме ти новото произведение на Дуейн Джонсън и Under Armour – UA Project Rock 4! Мъжките маратонки ще ти припомнят колко важни са психическата и физическата сила и откъде започва всичко – с решението да се запътиш към залата. Това е самото начало на тренировката, още тук се разбира дали ще преминеш успешно през трудните моменти, ще разбереш от какво наистина си направен. Това е и предизвикателството – да взимаш правилното решение ден след ден.

Скалата гарантира, че тренировките ти ще преминат на следващото ниво – за него това е перфектната обувка за трениране, оборудвана с модерните технологии и характера на старата школа – UA Project Rock 4 ще променят играта!

Време е да повишиш и стандартите си – ние знаем, че заслужаваш най-доброто, затова ти представяме тези революционни спортни обувки. С тях ще получиш усещане за безтегловност благодарение на UA HOVR™ пяната, а Energy Web меш структурата ще ти дава повече енергия със всяка стъпка. С тригълната UA TriBase™ технология контактът със земята е плътен, гарантиращ стабилност и гъвкавост при всяко движение, а с лентата за затягане маратонките ще ти паснат точно както искаш. Ще бъдеш подготвен и за най-интензивните тренировки!

Не забравяй да разгледаш всички наши продукти от серията Project Rock – обувките са страхотна комбинация с останалите ни предложения за мъже, жени и деца. Покажи на всички, че ТИ си най-упорития трениращ в залата!