UNDER ARMOUR винаги са били фаворит сред потребителите, когато става дума за удобно, модерно и качествено спортно облекло. А дамските клинове са фаворит на голяма част от спортуващите дами, заради комфортното усещане и свободата на движенията, които им осигуряват. Днес ще обърнем внимание на фаворитите от фаворита, или по-ясно казано - на дамските клинове UNDER ARMOUR.

Преди обаче да се гмурнем в дълбокото с технологиите, видовете и последните иновации в дамските клинове на бранда, е важно да отбележим, че UNDER ARMOUR са едни от малкото спортни марки, които са се погрижили с висококачествени спортни клинове и за мъжката част от спортното съсловие. За тях ще ви разкажем в друга статия, защото целта на тази са дамските модели на бранда, но пък винаги можете да се обърнете към консултантите на PrimeGear.bg за повече подробности и информация, относно моделите и предложенията на сайта ни.

Защо да заложиш на дамски клин UA?

Защото, клиновете UA са перфектният избор за всеки спорт. Директни сме, да.

Когато става дума за UA няма нужда от въведения, защото като лидер на пазара за спортни дрехи и обувки, те неведнъж са доказали безкомпромисното качество, което предлагат на своите потребители. И ние и ти знаем (ако не, сега е моментът да наваксаш) че доверявайки се на спортните клинове на бранда, ти ще получиш не само комфорт, пълна свобода на движенията, разтеглива 4-посочна материя, перфектно прилягане, атрактивни дизайни и модерни принтове, но и много повече от това.

UA винаги са се стремели към предлагането на екипировка, която да отговаря на твоите нужди, а не само на модните тенденции. Затова и дамските клинове на марката ти предлагат иновативни технологии като HeatGear, ColdGear, UA Rush, както и незаменимия компресионен ефект, а тъй като говорим за дамските модели - и страхотно извайване на фигурата и подчертаване на извивките.

Ето защо няма нужда да увъртаме - дамските клинове UNDER ARMOUR са перфектният избор.

Кои клинове на марката са най-предпочитани?

Имайки предвид, наистина огромното разнообразие, което бранда предлага на своите потребители с всяка следваща колекция е повече от трудно да отличим само три модела, които да ти представим. Освен това, избирайки три модела сега, те вече няма да са топ 3, когато следващата колекция на UA пристигне на сайта ни. Та нали една от най-отличителните черти на бранда е именно подобряването на спортната им екипировка с всяко следващо предложение. Вече сме го споменавали, а ако не сме ти най-вероятно знаеш, че ако един артикул на UNDER ARMOUR не по-добър от предшественика си поне по два критерия, той просто не влиза в новата колекция.

Така че, нашите топ 3 дамски клинове UNDER ARMOUR ще се състезават по друг критерий - технологиите, с които се отличават.

Неслучайно, марката е световен лидер на пазара спортна екипировка. Можеш да разчиташ на нея за всяка ситуация и за всеки спорт, а нашите топ 3 ще бъдат твоето "джобно ръководство" при избора на най-добрия модел дамски спортен клин UNDER ARMOUR, съобразявайки се с характеристиките, които трябва да притежават конкретно за теб.

  • Дамски клинове UA HeatGear - Технологията е създадена, за да накара всеки спортист да се чувства комфортно по време на тренировката си, независимо колко горещо е навън. Иновативната материя, с която HeatGear се отличава е лабораторно проектирана така, че да отвежда потта от тялото и да изсъхва изключително бързо. По този начин ти не само ще останеш суха по време на интензивна тренировка, но и няма да ти се налага да спортуваш в мокри дрехи. А най-хубавото е, че предимствата, които ти носи UA HeatGear не са за сметка на останалите качества на дамските клинове UNDER ARMOUR. Залагайки на моделите HeatGear ще можеш да се възползваш от перфектно прилягане, пълна свобода на движенията и атрактивен дизайн. А подобреният не плъзгащ се колан, ще държи клина на мястото му какъвто и спорт да тренираш.
  • Дамски клинове UA ColdGear - Всички познаваме (и мразим) онова сковаващо чувство, когато тренираме навън, а температурите са ниски. Доверявайки се на дамските клинове UA ColdGear, неприятното чувство ще остане само спомен. Иновативната технология е създадена, за да запази в максимално количество и за максимално дълъг период акумулираната от тялото ти топлина. За разлика от стандартните материи ColdGear изстива в пъти по-бавно, помагайки ти да поддържаш оптимална температура по време на тренировка. Дамските клинове UA ColdGear са идеални за тренировки при хладно и студено време, запазвайки не само топлината, но и фигурата ти. Точно така, плътно прилягащи те няма да “надигат” и “надуват” облеклото ти, така че атрактивната визия по време на зимните тренировки няма да е проблем с дамските клинове UA.
  • Дамски клинове UA Rush - Когато говорим за фаворити и технологии, просто няма как да пропуснем дамските клинове с технологията UA Rush. Научно проектирана, тази тъкан е предназначена да подобри производителността на спортистите, наподобявайки ефекта на инфрачервената сауна. Колкото по-интензивна е тренировката ти, толкова по-добър ще бъде ефектът от екипировката ти. Чувствителната тъкан UA Rush, абсорбира произведената от тялото ти топлина и я възвръща обратно, като това увеличава временната локализирана циркулация, насърчавайки подобрена производителност, енергия и възстановяване. Ето защо, когато търсиш дамски клин, който да “работи” заедно с теб по време на тренировката ти, то UA Rush е повече от перфектен избор.

Сега вече разбираш защо ни е толкова трудно да изберем само 3 модела. За сметка на това обаче, не ни е трудно да ти предложим всички изброени технологии на сайта ни. Ела на PrimeGear.bg и вземи своя фаворит от дамските клинове UA, които ще откриеш при нас.

PrimeGear оторизиран е-магазин на Under Armour България

Както знаеш, ние от PrimeGear.bg не обичаме празните приказки, и затова не само ти разказваме за иновативните технологии на бранда, но и сме се погрижили да ги откриеш на сайта ни. PrimeGear.bg е оторизиран е-магазин на Under Armour България така че, можеш да бъдеш спокойна, че доверявайки се на нас, ти ще получиш качеството, което заслужаваш.

Покажи най-доброто, на което си способна, възползвайки се от предимствата на иновативните технологии, съчетани с безкомпромисното качество на доказания лидер в спортната екипировка. Или казано с две думи - заложи на дамски клин UNDER ARMOUR от PrimeGear.bg