Under Armour уверено крачи към върха и титлата „производител на най-добрите обувки за бягане“, затвърждавайки това впечатление с най-новия си модел – UA FLOW Velociti Wind.

Може би помниш много успешния модел на Адидас – 4D Run 1.0. Е, UA FLOW Velociti Wind може да се счита за наследник на адидаския си конкурент и е пълен с нови технологични и „out-of-the-box“ иновации.

По-незапознатите хора най-вероятно биха решили, че най-впечатляващата екстра на новия FLOW Velociti Wind е Bluetooth свързаността, но истината е, че това са стари новини – Under Armour отдавна имат модели обувки за бягане с Bluetooth възможности.

В един свят пълен с най-различни брандове обувки за бягане е доста освежаващо да видим чисто нова концепция на този пазар.

UA FLOW Velociti Wind дава нещо съвсем различно на своите потребители – моделът представя нова пяна и нова горна част в комплект с вече утвърдените и добре познати характеристики на Under Armour, като вече споменатата Bluetooth свързаност, която позволява събирането на данни за тичането в приложението „UA MapMyRun“.

Основни функции и предимства на UA FLOW Velociti Wind

Възможността за събиране на данни от самите обувки и трансферирането им посредством Bluetooth е една от най-страхотните иновации в света на обувките за бягане.

Всеки, който редовно тренира или просто бяга за здраве, знае отлично колко е важно да следим ключови данни като изминато разстояние, средна скорост и време.

Но истинската иновация в този нов модел на Under Armour не е в Bluetooth-а – FLOW Velociti Wind представя две изцяло нови технологии – подметката „UA Flow“ и горната част „UA Warp“.

Както обясняват от Under Armour, технологията „UA Flow нарушава традиционния дизайн на обувката за бягане, като напълно елиминира гумената подметка, по този начин редуцирайки тежестта ѝ с 55 до 85 грама“.

Тази технология е най-леката по отношение на подметката в цялата линия за бягане на Under Armour, но това не е всичко – пяната също така разполага с естествено лепкав захват, който предоставя на тичащите сцепление както при сухи условия, така и при влажни.

Истината е, че дори без традиционната подметка, тестърите на Under Armour откриват, че обувките се „представят [добре] във всички условия, в които са били поставени – от мокър цимент до неравен чакъл и най-различни видове пътеки“.

Другата нова технология – UA Warp – включва „поддържащи ленти, които играят ролята на предпазен колан за краката, поставени точно там, където нашите биомеханици установиха, че ще е най-полезно за бягащия“, както уточняват от Under Armour.

Тези ленти са опънати, когато се нуждаеш от тях, и отпуснати, когато не ти вършат работа – по този начин елиминирайки всякакво изкривяване и отпускане, което съществува при традиционните горни части на обувките за бягане.

Заслужава ли си този модел

Истината е, че този модел внася много иновации в света на обувките за бягане, но той не е за всеки. Ако излизаш да бягаш 1 или 2 пъти в седмицата, тогава може да се спреш и на някой по-обикновен модел.

Но ако си от онези хора, за които бягането е страст и начин на живот, то сме повече от уверени, че моделът UA FLOW Velociti Wind ще те очарова и впечатли. Нещо повече, той ще ти даде ново усещане и удоволствие от тичането.

Ще се чувстваш по-лек от и по-бърз от всякога. Ти знаеш какво е удовлетворението от едно пълноценно тичане – направи го още по-пълноценно с този иновативен и уникален нов продукт на Under Armour, който ще откриеш в онлайн магазина на PrimeGear.!