Under Armour - началото

Прототип #0037 – така започва историята на една от най-големите и успешни компании за спортни дрехи в света, Under Armour.

Прототип #0037 е мека и еластична тениска, изработена от висококачествени материали по специална технология, която позовлява на дрехата да изтегля влагата далеч от кожата, вместо да я попива По този начин, Прототип #0037 трябва да помогне на професионалните спортисти и атлети да изразходват по-малко енергия на тренировките, защото тениската спомага за естественото регулиране на температурата на тялото Ви.

Прототип #0037 постига целта, за която е създаден и няколко месеца по-късно, Under Armour обявява официално серията дрехи с технологичен дизайн HeatGear, който е известен и до днес.

HeatGear технологията има няколко огромни предимства, но основните са, че извлича влагата от тялото Ви към повърхността на дрехата и по този начин Ви запазва сухи и помага за естественото регулиране на температурата на тялото Ви.

И до днес Under Armour не изневерява на своите традиции с постоянните си иновации и разработката на нови технологии, компанията поставя нови стандарти в спортната екипировка. През 2018, компанията показа на целия свят новите си модели маратонки от серията HOVR, които отново имат технологично предимство пред конкурентите си. Всички маратонки от серията HOVR разполагат с допълнителна, специална HOVR пяна, която абсорбира огромна част от вибрациите и енергията при натиск, след което връща енергия към ходилото Ви, с което позволява да имате усещането за нулева гравитация. Можете да прочетете повече HOVR, както допълнителните иновации на Under Armour в другите ни статии.

Как започва твоята история? Довери се на PrimeGear – официален представител на Under Armour за България и покорявай върхове! ▶ PrimeGear.bg