Научно тествана, доказана върху атлети

UA RUSH е текстилната версия на инфрачервена сауна, рециклираща енергията на тялото по време на тренировка.

От марката, която за пръв път направи революция в пазара на спортни облекла през 1996 г., като въведе тъкан, която отделя потта, Under Armour отново променя правилата на играта със спортна екипировка, научно разработена за подобряване на представянето.

 

Какво е UA RUSH?

 

UA RUSH е най-новата линия спортна екипировка на Under Armour, предназначена да се носи по време на изпотяване. Тази научно проектирана материя насърчава подобрена производителност и възвръщане на енергията. Казано по-просто, UA RUSH има за цел да осигури същите ползи за тялото като инфрачервената сауна.

Дрехите са обогатени с естествени минерали, които се извличат от земната повърхност и се разграждат на активни частици, които след това се комбинират, за да образуват патентована смес. След това сместа се влива във влакната, които в крайна сметка се плетат във високотехнологичните фабрики на Under Armour, където изработват колекцията.

Как работи?

 

По време на тренировка тялото отделя топлина. Материята на UA RUSH абсорбира тази топлина и я преобразува в инфрачервена енергия, която се излъчва обратно към тялото. Тази рециклирана енергия увеличава временно циркулацията, насърчавайки подобрена производителност, енергия и възстановяване. Когато се носи, UA RUSH стимулира повишена издръжливост и сила.

UA-RUSH-Process

Разгледай нашите продукти от серията UA RUSH