Имаме страхотна новина за почитателите на UNDER ARMOUR - новата колекция пролет - лято 2022 вече пристигна на PrimeGear.bg. И тъй като, нашата цел не е да си мълчим и тайничко да се наслаждаваме на впечатляващите предложения, в тази статия ще ти представим три модела, които наистина си заслужават. Повярвай ни, това не са само думи (лично ги изпробвахме). Като лидер на пазара за спортни стоки, ние от PrimeGear сме виждали доста модели маратонки, и не се изненадваме лесно. Предложенията на Under Armour от колекция 2022 обаче, абсолютно заслужено си завоюваха мястото в тази статия. Вземи своите спортни обувки Under Armour от нашия онлайн магазин и бъди спокоен, че си направил най-добрия избор.

Защо Under Armour е утвърдена марка на пазара?

Защото те не следват, а създават тенденциите. Дори хора, които не се интересуват от спорт и спортна екипировка имат в гардероба си Under Armour. Безкомпромисното качество, което предлага бранда говори повече за него, отколкото която и да е реклама. За спортистите и професионалните атлети пък, Under Armour е неразделна част от любимата екипировка. Иновативните технологии, свежите цветове и актуалните модели са в основата на всеки продукт, от спортните обувки до саковете и раниците. Независимо, дали си на състезание или тренираш, просто защото ти харесва Under Armor ще ти предложи точните материи и технологии, с които да покажеш най-доброто от себе си. Ето защо, ние от PrimeGear.bg не можем да си позволим, да не направим всичко възможно Under Armour да присъства в нашия асортимент. 

Спортните обувки на Under Armour и техните специфики

Когато става дума за спортни обувки Under Armour, на нас ни е изключително трудно да ги опишем накратко. Всички предимства, които предлага брандът, иновациите и технологиите, подобряващи се с всеки следващ модел не са просто “списък за изброяване”. Няма част от маратонките на Under Armour, която да е поставена в определен модел случайно. Всеки детайл и технология са създадени, за да направят твоите спортни обувки най-доверения ти партньор на терена. Комфортът и безкомпромисното качество са част от всеки чифт, независимо от спорта, за който е предназначен. Избрахме три модела (за съжаление, само три), които да ти представим, заслужили високите оценки на спортните критици.

Under Armour TRIBASE REIGN 4

Технологията UA TRIBASE е хит сред феновете на кросфит тренировките и почитателите на фитнес залите. Невероятно ниската и устойчива подметка, впечатлява с перфектения контакт върху пода (дори да е дървен), без да усещаш дискомфорт. Революционната триъгълна форма в средната част на външната подметка, осигурява опората на стъпалото в три от основните му точки, което е от основно значение при бързи и резки движения. Спортните обувки Under Armour TRIBASE REIGN 4 са подобрили предшественика си, като триъгълникът е леко удължен към петата, за покриване на по-голяма площ, без да жертва лекотата на обувката. Междините канали също са преработени, като при този модел те са по-широки. Така се добавя по-голяма свобода и гъвкавост към предната част на обувката. 3D мрежата, покриваща горната част на маратонките е заменена от многослойна дишаща материя. Подобрената циркулация на въздуха ще ти осигури не само по-комфортно усещане, но и по-добър контрол, особено при резки движения. Междинната подметка Micro G е запазена като при UA TRIBASE REIGN 3. Достатъчно тънка, за да не натоварва излишно маратонките, но носеща меко и отзивчиво усещане при всеки скок. Някои неща, нямат нужда от промяна. И все пак, новото предложение на Under Armour TRIBASE REIGN 4, притежава толкова много плюсове, че влиза не само в нашата класация, но и във всяка друга, споменаваща най-добрите кросфит и фитнес маратонки.

Вземи ги от PrimeGear.bg и постигни резултатите, за които мечтаеш.

Under Armour W CHARGED BREEZE

При повечето хора, маратонките за бягане се свеждат до две характеристики - лекота и удобство. Разбира се, те са напълно прави, но само това не е достатъчно. Under Armour знаят, че когато си на пистата има много фактори, които влияят на доброто представяне. Ето защо, моделът UA W CHARGED BREEZE е много повече от лек и удобен. Иновативната горна част, позволява свободната циркулация на въздуха по цялото стъпало, за да останат краката ти абсолютно сухи, дори при интензивно натоварване. Чорапът в обувка пук, приляга плътно към крака ти, за да усещаш маратонките по-скоро като част от тялото си, отколкото като допълнително оборудване. Най-важната част от тези спортни обувки обаче, е подметката. Междинната подметка с Charged Cushioning технология, носи изключително меко и отзивчиво усещане при всяка крачка. Създадена от компресионо формована пяна, тази междинна част е супер лека, омекотяваща и абсорбира удара, възвръщайки вложената енергия към тялото ти. Външната подметка е проектирана за максимално сцепление, а шарките по нея за по-добра стабилност. Вземи своя чифт Under Armour W CHARGED BREEZE от PrimeGear.bg и постигай рекорди на пистата.

Under Armour HOVR MACHINA 2

Когато говорим за Under Armour  и технологии не можем да пропуснем “умните маратонки” UA HOVR MACHINA 2. Създадени за бегачи, които винаги се целят по-високо, тези спортни обувки от UA са повече от екипировка. Комбинацията между омекотяващата пяна HOVR и технологично създадената Energy Web, ще ти даде не само комфорт, но и енергия. Energy Web е едно от най-новите “изобретения” на Under Armour, стабилно обгръщаща пяната, тази материя се разширява достатъчно, за да поеме натиска при стъпване и възвръща формата си веднага, осигурявайки ти пружиниращ ефект. Благодарение на нея, вложената енергия във всяка крачка се предава отново към стъпалото, увеличавайки ефективността ѝ. Технологията Record Sensor е малката тайна, която прави тези маратонки “умни”. Специалният чип, вграден в средната част на подметката, анализира, съхранява и предава показатели от бягането към телефона ти. Така само с няколко клика на телефона ще знаеш, кое нещото, което да подобриш при следващата тренировка. Следи напредъка си, и постигай целите си по-ефективно с UA HOVR MACHINA 2.

Спортните дрехи Under Armour от новата колекция 2022

Изненадите от Under Armour, не спират само до спортните обувки от новата колекция. Мъжките суитчъри, шорти и тениски впечатляват с различните си цветове и супер комфортни материи. Бързосъхнещата материя на шортите и тениските, и водоотблъскващото покритие на суичърите, ще ти позволят да тренираш ефективно при всякакви условия. Дамските спортни клинове, изпъкват с нови цветове и кройки. Талията е още по-висока, за да се чувстваш напълно комфортно при всяко движение. Дължините на дамските клинове и в тази колекция са разнообразни, позволявайки ти да избереш най-добрата за себе си. Свежите цветове на тениските, суичърите и бюстиетата ще те заредят не само с комфортно усещане, но и с настроение. Намери актуалните предложения на Under Armour в магазина ни и се наслади на подобренията, които са подготвили за теб.

Защо да избереш твоя Under Armour от PrimeGear.bg?

Защото търсиш безкомпромисно качество на достъпна цена. Не, че се хвалим, но след много усилия от наша страна, екипът на PrimeGear.bg може да ти ги предложи. Като единствения оторизиран дигитален магазин на Under Armour България, при нас ще намериш оригинални продукти на марката с доказан произход. Това обяснява и защо можем да си позволим добри цени. Погрижи се за себе си, доверявайки се на Under Armour и PrimeGear.bg, защото заслужаваш най-доброто.