Знаем колко са важни качествените спортни дрехи и обувки за ефективната тренировка. Всеки обичащ спорта проявява специално отношение към избора на екипировка, покриваща изискванията му. Замислял ли си се обаче, колко често залагаш на спортното облекло в ежедневието си. Вероятно точно в този момент също носиш удобна тениска без да тренираш. Познаваш ни и знаеш, че ние от PrimeGear.bg разбираме от качествени спортни стоки. Тук обаче ще те изненадаме. Решихме да излезем от фитнес залата и усилените тренировки, за да обърнем поглед към ежедневието. Започваме с един от големите доказани производители Under Armour и защо е страхотен избор във всяка ситуация.

Under Armour ти носи удобство

Най-честата причина да заложиш на маркови спортни дрехи в ежедневието си е удобството, което ти носят, а причина да заложиш на Under Armour обаче е високото качество. Иновативните технологии на дрехите им работят за теб дори когато почиваш или просто се разхождаш. Леки и еластични с тях ще се чувстваш еднакво комфортно както на дивана, така и на улицата. Меката и отвеждаща потта памучна материя ще те държи сух и ще позволи на кожата ти да диша, предпазвайки я от раздразнения. Разнообразието от спортни дрехи, което предлага марката като тениски, панталони, суичъри, якета и аксесоари перфектно ще покрие нуждите ти през всеки сезон и при всяка активност.

Under Armour - винаги страхотна визия

Когато става дума за облекло няма как да пропуснем момента с модерното и съвременно излъчване. Актуалните кройки и свежите цветови комбинации отличават марката от останалите предложения на пазара. Дори изчистените едноцветни модели, носят почерка на спортния гигант. Сигурни сме, че и без да виждаш логото ще познаеш качествените материи, отличаващите кройки и интересните детайли. Всяка част от дрехите на Under Armour е създадена, за да бъде функционална и никога няма да откриеш излишен цип или панел, които са поставени случайно. Това е малката тайна, която прави облеклото на спортния гигант, толкова впечатляващо. С всички иновации, които вплитат в дрехите си Under Armour не следват модните тенденции, а са крачка пред тях. Затова хората като теб и нас залагат на бранда, дори в ежедневието си.

Under Armour Project Rock

Не, не сме се объркали все още става дума за Under Armour в ежедневието ти. Колекцията Project Rock е насочена към хората, които са готови да работят здраво, за да постигнат целите си. Тя носи специално послание The only way is through. Добре де, но това е чудесна мантра за тренировките не за почивния ден. Еми не! Това е начин на мислене, това е твоят избор за всичко, което правиш в ежедневието си. Имайки предвид, че всеки един продукт от колекцията е лично изпробван от Дуейн Джонсън - Скалата преди да бъде пуснат в производството, посланието ѝ придобива още по-дълбок смисъл. Ето затова, Project Rock дрехите и обувките присъстват в ежедневния аутфит на толкова много хора. Защото начинът ни на обличане, отразява начина ни на мислене.

Аксесоарите Under Armour

Понякога дори не забелязваме допълнителните аксесоари, които ползваме в ежедневието си, докато не се окаже, че сме ги забравили вкъщи. Всички сме попадали в ситуация, когато се сещаме за любимата си шапка с козирка, чак когато слънцето започне да ни заслепява. За да се чувстваш напълно комфортно Under Armour разработват множество аксесоари, които да бъдат до теб и във всекидневните ти дейности. Зимни ръкавици и шапки с технологията ColdGear, която се стреми да запази топлината към тялото ти. Шапките с козирка, притежаващи попиваща потта лента и слънцезащитни материи, осигуряват комфорт дори да се разхождаш сред природата. Практичните раници, които освен че изглеждат страхотно, имат водоустойчиво покритие, така че личните ти вещи ще бъдат винаги защитени. Under Armour са се погрижили за всички малки детайли, които правят ежедневието ти по-удобно.

Обувките Under Armour

Какъвто и да е поводът да избереш обувки Under Armour разбира се, изключваме официалните събития, винаги ще си направил правилното решение. Качествените и удобни обувки са нужни за всяка крачка, която правиш. Позицията на стъпалата, опората на глезена и циркулацията на въздуха в обувката, оказват влияние на цялото ти тяло. Неслучайно обувките са част от екипировката, дори при спортове, в които краката не играят основната роля. Представи си как обикаляш магазините и в един момент вече просто искаш да седнеш някъде, защото краката ти са уморени и обувките ти тежат. А сега се замисли как натоварването, което усещаш би било в пъти по-малко, ако обувките ти са достатъчно леки, с омекотяваща междинна подметка и добра опора на глезена. Under Armour ти предлагат страхотно решение с ежедневните си модели маратонки, създадени, за да ти носят комфорт и увереност с всяка стъпка. Актуалните цветове ще се впишат в гардероба ти, а ти ще се наслаждаваш на предимствата им, дори отивайки до магазина.

 

На PrimeGear.bg ще откриеш качествени спортни стоки от доказани производители, които ще направят не само тренировките ти по-ефективни, но и ежедневието по-удобно.