Ние от PrimeGear.bg знаем, че никоя дама не избира облеклото си случайно. Независимо дали става дума за удобен анцуг за вкъщи или за официална рокля критериите винаги са високи. Спортуващите жени като теб, които не се страхуват да се поизпотят за да постигнат желаната форма, не правят компромис и с избора на спортно облекло. Ето защо в нашия онлайн магазин ще откриеш огромно разнообразие от клинове, тениски, блузи, бюстиета и суитчъри за жени на доказаната спортна марка Nebbia. Концентрирани върху дрехи за фитнес, културизъм и бодибилдинг те определено знаят какво означава облекло, което няма слабости. Ако все още не си се докоснала до дамските им колекции ние от PrimeGear.bg ще ти дадем 5 основателни причини, заради които да им се довериш.

Nebbia Intense Collection

№ 1 Качествени материи

Знаеш ли какво е полиамид? Това е иновативна синтетична материя, която притежава перфектните характеристики за спортно облекло. Изсъхва бързо, позволява на кожата да диша, притежава достатъчно висока степен на якост и е приятна на допир. Nebbia подобряват всички тези качества, като добавят и еластан към дрехите си, за да увеличат еластичността им. По този начин ти получаваш най-доброто от най-доброто. Дамските клинове, бюстиета и топове, предвидени за интензивни тренировки прилягат плътно по тялото, за да се чувстваш комфортно и благодарение на полиамидната си структура не губят качествата си. Дори професионалните атлети обаче, имат нужда от почивка. За тези моменти словашкия спортен бранд е предвидил меки и удобни облекла като тениски< и суичъри от памук. Естествената материя си остава класика в жанра, когато говорим за почивка и ежедневие.

№2 Интересни модели

Винаги ще познаеш Nebbia. Моделите и кройките на дамските им колекции се открояват с подчертани женствени линии. Всяка част от облеклото е конструирана, за да бъде не само красива, но и практична. Спортните клинове Nebbia с еластични меш панели осигуряват по-добра циркулация на въздуха и по-добро охлаждане на тялото, докато ти оставаш концентрирана върху тренировката. Освен това, мрежестите части изглеждат страхотно. Високата талия на клиновете прекрасно подчертава извивките ти като в същото време поддържа кръста по време на интензивно натоварване. Кройките на бюстиетата и топовете впечатляват с различни дължини и интересен гръб. Добавените шевове са нещото, което отличава марката. Освен допълнителна здравина на дрехите, те оформят фигурата ти точно където трябва, създавайки push-up ефект.

№3 Страхотна визия

Ако искаш влизането ти във фитнес залата да събере погледите на всички, заложи на Nebbia. С опита, който имат в облеклата за бодибилдинг можем смело да заявим, че са наясно с подчертаването на извивки. Но понеже това не е достатъчно за спортуващите жени като теб, които са готови да се потрудят (с часове) за постигането на целта, всяка колекция на словашкия бранд е създадена и да вдъхновява. Серията INTENSE, комбинираща изчистен черен цвят с луксозни златисти детайли е за силните и уверени жени. Your determination. Your strength. You will to succeed. Това е мотото на колекцията. ALOHA BABY и OCEAN SELECTED са серии за смелите дами. Искрящите флорални мотиви и наситени цветове са много харесвани от жените, които не се притесняват да заявят Аз съм тук! Свежи, актуални и удобни дрехите от тези колекции ще направят тренировката ти и по-ефективна благодарение на качествените материи. Независимо от визията, която предпочиташ стилна и изчистена или цветна и модерна Nebbia ще успеят да те впечатлят. Посланието на компанията, присъстващо във всички продукти е просто и кратко. Три думи, които да останат в съзнанието ти, дори когато вече си много изморена Yes! YOU CAN! Това е излъчването на Nebbia, това показват дрехите им. А ние знаем, че уверената жена винаги изглежда страхотно. Затова ние от PrimeGear.bg ти предлагаме Nebbia и заедно с тях ти казваме Да! ТИ МОЖЕШ!

№4 Nebbia EARTH POWERED

Тази серия спортни дрехи на бранда заслужава специално внимание. Освен страхотните цветове тя впечатлява и с иновативната си материя. Вдъхновена от красотата на планетата тази колекция показва и социалната ангажираност на марката към опазването на Земята. В нея присъстват три цвята Jungle Green - свързано с растителността, Ocean Blue - океаните и моретата и Volcanic Black - земята. Технологичната материя SEAQUAL е перфектна за всяка активност. Изключително лека, бързосъхнеща и достатъчно разтеглива за да ти осигури пълна свобода на движенията тя е произведена чрез иновативна технология от рециклирани пластмаси от океана. Яхния еко вълната и направи тренировката си не само по-ефективна, но по-смислена като се включиш в революцията заедно с Nebbia.

№5 Ще откриеш Nebbia на PrimeGear.bg

Ако си наш клиент, дори няма нужда да четеш причина номер 5, защото вече знаеш, че винаги се стремим да ти предложим най-доброто от най-доброто. Ако си от другата страна на моста, не се тревожи ще изясним ситуацията. Щом доказан спортен бранд присъства в нашия онлайн магазин това означава две неща. От една страна ние сме достатъчно добър партньор на марката, за да си позволят лукса тяхното име да се свързва с нас. Затова PrimeGear.bg е официален вносител на Nebbia за България. Втората причина е, че ние изключително много държим на клиентите си и не им предлагаме нищо по-малко от безкомпромисно качество. Това е част от философията ни и един от факторите, правещи ни лидер на пазара за спортни стоки в България.

 

Бъди неотразима докато тренираш, без да жертваш комфорта си. Заложи на Nebbia и покори следващия връх пред себе си, защото Yes! YOU CAN!