Температурите стават все по-ниски, а зимата е все по-близо. Този факт води до две неща: имаш нужда от подходяща спортна екипировка съобразена със сезона и вече можеш да обмисляш коледните подаръци. Ние от PrimeGear.bg можем да ти помогнем и с двете. Погрижи се за себе си или зарадвай любим човек с качествена спортна екипировка на достъпна цена.

И понеже ние не сме просто онлайн магазин, а се стремим винаги да ти предложим най-доброто от най-доброто новите колекции есен / зима на UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA са вече на сайта ни. Избери моделите, които харесваш (с новите колекции няма да ти е лесно, защото са наистина страхотни) и вземи качеството, което заслужаваш.

С настъпването на студените дни, лека полека в сайта влизат и топлите дрехи

Спортуващите рано сутрин или късно вечер, вече са "изпитали на свой гръб" нуждата от допълнителен слой дрехи по време на тренировките.

Ние пък, се стараем винаги да ти предлагаме това, от което имаш нужда. Ето защо с настъпването на студените дни, топлите дрехи започват да заемат мястото си в сайта ни. Имайки предвид актуалните предложения на UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA, това място е напълно заслужено. Страхотни модели, иновативни технологии и атрактивни цветове - непростимо е колекциите есен/зима на UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA да не бъдат на разположение за теб. А именно PrimeGear.bg е най-лесният начин да се сдобиеш с тях на достъпни цени, но ти вече си наясно с това.

Подбрали сме артикули, които да бъдат твой верен съюзник през есента - мъжки и дамски спортни блузи с дълъг ръкав, спортни долнища, осигуряващи ти пълна свобода на движенията и спортни суичъри - перфектни за последен слой от есенната екипировка. 

Погрижили сме се и за зимната екипировка, защото знаем, че спортната мотивация е по-силна от ниските температури. Олекотените якета, зимните шапки и перфектно прилягащите ръкавици ще ти осигурят нужната протекция, докато се стремиш към най-доброто, на което си способен, дори при ниски температури.

Нови колекции ASICS, NEBBIA и UNDER ARMOUR

За да не бъдем прекалено общи в изказването си, започваме с конкретни примери от новите колекции есен / зима на ASICS, NEBBIA и UNDER ARMOUR. Ако сред изброените продукти на откриваш подходящия за теб, то със сигурност ще го откриеш в онлайн магазина ни.

Нова колекция есен / зима 2022 ASICS

Тук стартираме с маратонките ASICS GEL - Kayano - подобрени, в сравнение с предходния модел. Емблематични за новата колекция на японския бранд, маратонките GEL - KAYANO ти предлагат лекота, скорост и енергия при бягането. Подобрения външен форд осигурява ненадмината упора при всяка крачка, а технологията ASICS AHARPLUS се грижи за перфектното сцепление, дори при хлъзгава повърхност.

Нова колекция есен / зима 2022 NEBBIA

Както всеки път, така и с колекцията си есен / зима 2022 NEBBIA подчертава извивките на дамското тяло по невероятен начин. Акцент ще поставим на дамските блузи с дълъг ръкав Smart Pocket, които са сред бестселърите на марката.

Дизайнът на този модел позволява пълна свобода на движенията, което го прави подходящ за всеки спорт. Атрактивният mesh панел и добавеният джоб на левия ръкав са отличителните белези на есенната колекция - закачливи и иновативни. Не се учудваме, че всяка спортуваща дама иска да притежава Smart Pocket в гардероба си.

Нова колекция есен / зима 2022 UNDER ARMOUR

Все по-иновативни и все по-модерни - UNDER ARMOUR и този сезон доказват лидерството си на пазара за спортни дрехи и обувки. Спортните долнища и суичъри от новата колекция са създадени, за да се чувстваш максимално комфортно по време на тренировките на открито. Технологията UA STORM и този път е сред “тайните оръжия” на бранда, осигурявайки ти протекция срещу вятър и дъжд.

Изненадата този сезон се крие в аксесоарите. Спорните ръкавици UA STORM FLEECE са истински хит сред атлетите. Подготви се и ти за зимните тренировки, моделът вече е на сайта ни. Освен че ще защитят ръцете ти, докато тренираш при ниски температури, тези ръкави разполагат с иновативната Tech Touch технология на палците и показалците. Остани свързан с любимите си устройства със сензорен екран по всяко време, вече не е нужно да сваляш ръкавиците си.

Какво ново ще откриеш в нашия онлайн магазин ?

Ако все още не си се подготвил с правилната екипировка за студените дни, сега е перфектният момент. Ела на PrimeGear.bg и вземи всичко необходимо.

В онлайн магазина ни ще откриеш актуалните предложения на UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA за сезон есен / зима 2022. Не можем да изброим всички нови артикули, затова тагваме основните:

  • Спортни сучъри и блузи за хладните дни;
  • Спортни долнища, осигуряващи пълна свобода на движенията;
  • Спортни маратонки и обувки, подходящи за хлъзгаво и мокро време;
  • Спортни шапки, които да те защитят от студа;
  • Спортни ръкавици с Tech Touch технология.

Заслужава ли си да пазаруваш от PrimeGear.bg ?

Това е въпрос, който не чуваме често, защото нашите клиенти са убедени в положителния отговор.

И все пак можем да отговорим така - ако смяташ, че си заслужава да получиш спортна екипировка с безкомпромисно качество на достъпна цена, то PrimeGear.bg е мястото.

Ексклузивните ни партньорства с доказани спортни брандове ни позволяват да ти предложим най-доброто от най-доброто. Това е причината зимните колекции 2022 на UNDER ARMOUR, ASICS и NEBBIA да са вече на сайта ни

Не пропускай възможността да бъдат в гардероба ти. Ела на PrimeGear.bg и вземи качеството, което заслужаваш.