Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH
Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH
Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH
15%
15%

Дамска блуза NEBBIA INTENSE MESH

Дамска блуза Nebbia Intense с уникална кройка. Тази мрежеста блузка е от съществено значение за твоя фитнес гардероб. С нея освен, че ще изглеждаш зашеметяващо в залата, ще се чувстваш комфорно и ще можеш да тренираш здраво. Спортувай всеки път по-интензивно и целеустремено, за да бъдеш в...
Цена:

92.00 лв.

78.20 лв.

Промоцията е валидна до : 30.11.2021

Кат. №: 805-Black

Пол: Жени

Зареждане на продукт
Описание
Подробности

Дамска блуза Nebbia Intense с уникална кройка. Тази мрежеста блузка е от съществено значение за твоя фитнес гардероб. С нея освен, че ще изглеждаш зашеметяващо в залата, ще се чувстваш комфорно и ще можеш да тренираш здраво.

Спортувай всеки път по-интензивно и целеустремено, за да бъдеш всеки ден по-добра версия на себе си! 

Тази блуза е усъвършенствана с ефирна мрежа. Има и интригуващ прорез в задната част, който прекрасно подчертава твоите мускули и фигура. 

Материалът е много удобен, мек и приятен на допир, а благодарение на техническите си свойства е подходящ за всякакви физически дейности, а също така и за интензивен ден за почивка.

Нашата нова дамска колекция, която е още по-смела и по-пряма от всякога! INTENSE е създаден, за да покаже силни и уверени жени, които не се страхуват да живеят пълноценно и които преследват целите си във фитнес залата безкомпромисно.

Лозунгът на колекцията „Интензивно тренирам, интензивно живея“ е заслужен с право.

Идентичност на продукта
Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Състав 100% Памук Мрежеста материя 92% Полиамид, 8% Еластан
Колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2021
Подходящ за Ежедневие, Спорт
Мнения
Добави мнение
Въпроси и отговори
Въпроси
Все още няма въпроси
Размери жени