Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC
Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC
Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC
нова колекция
нова колекция

Дамски анцуг NEBBIA GOLD CLASSIC

Заслужаваш най-доброто - Nebbia! Заложи на класически дамски спортен панталон Nebbia Gold Clasic със златисти елементи. Това спортно долнище е украсено с минималистично лого на NEBBIA отпред и уникален модел на лого на NEBBIA отзад. Това е правилният избор, когато искаш да се съсредоточиш изцяло ...
(1)
Цена:
122.00 лв.

Наличен

Кат. №: 826-Black

Пол: Жени

Наличност: Наличен

Кат. №: 826-Black

Пол: Жени

Подробности

Заслужаваш най-доброто - Nebbia! Заложи на класически дамски спортен панталон Nebbia Gold Clasic със златисти елементи. Това спортно долнище е украсено с минималистично лого на NEBBIA отпред и уникален модел на лого на NEBBIA отзад. Това е правилният избор, когато искаш да се съсредоточиш изцяло върху тренировката си и предпочиташ да го правите с широки дрехи, които те карат да се чувстваш уверена и комфортно.

Материалът е много удобен, мек и приятен на допир, а благодарение на техническите си свойства е подходящ за всякакви физически дейности, а също така и за интензивен ден за почивка.

Нашата нова дамска колекция, която е още по-смела и по-пряма от всякога! INTENSE е създаден, за да покаже силни и уверени жени, които не се страхуват да живеят пълноценно и които преследват целите си във фитнес залата безкомпромисно.

Лозунгът на колекцията „Интензивно тренирам, интензивно живея“ е заслужен с право.

Идентичност на продукта

Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Състав 88% Памук, 12% Полиестер
Колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2021
Подходящ за Ежедневие, Спорт

1 потребителски мнения

  • Мнение от КАТЕРИНА

    Изключителен комфорт!
    Много удобен, мек и приятен на допир, подходящ за ежедневието! Класика!

Въпроси

Все още няма въпроси