Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D”
Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D” Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D” Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D” Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D” Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D” Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D” Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D” Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D”
Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D”

Дамски клин Nebbia с висока талия “Sandra D”

Тренираш усилено и искаш всички да забележат твоята добре оформена талия? Дизайнът с висока талия ще подчертае твоята тънка талия и оптически ще удължи краката ти. Клинът ще накара мускулите на бедрата и прасците ти да заблестят благодарение на лъскавата материя, а дупето ти ще изглежда заш...
(1)
Цена:
96.00 лв.

Наличен

Кат. №: 656-Black

Пол: Жени

Наличност: Наличен

Кат. №: 656-Black

Пол: Жени

Подробности

Тренираш усилено и искаш всички да забележат твоята добре оформена талия?
Дизайнът с висока талия ще подчертае твоята тънка талия и оптически ще удължи краката ти. Клинът ще накара мускулите на бедрата и прасците ти да заблестят благодарение на лъскавата материя, а дупето ти ще изглежда зашеметяващо благодарение на извиването на гърба! Еластичната лента с лого на NEBBIA в сиво ще подчертае бедрата ти.

 • Изключително мек и приятен за докосване материал
 • Лъскава материя
 • Свиващ ефект на задника
 • Еластичната лента с лого
 • Висока талия
 • Секси модерен дизайн

Идентичност на продукта

Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Състав 87%Полиамид, 13%Еластан
Подходящ за Ежедневие, Спорт

1 потребителски мнения

 • Мнение от Танита

  Няма по-удобен клин от него!!!
  Материята на клина е лека и еластична, кройката + високата талия дават гаранция за изключителна сигурност при всякакъв вид тренировка. Ластикът е позициониран на таза с брандирани силиконови буквички на марката, за фиксиране без разместване при движение.

Въпроси

Все още няма въпроси