Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME
Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME
Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME

Дамски комплект бельо NEBBIA MESH ME

ДАМСКИ СПОРТЕН СУТИЕН NEBBIA TRIANGLE BRA Той е съчетание от лек еко материал и мека перфорирана лента, използвана на раменете и подгъва, която е еластична и не притиска.Гъвкавият, ефирен материал осигурява важна опора там, където трябва, като същевременно е тол...
Цена:
88.90 лв.

Наличност: Наличен

Кат. №: Комплект бельо NEBBIA MESH ME

Пол: Жени

Подробности

ДАМСКИ СПОРТЕН СУТИЕН NEBBIA TRIANGLE BRA

Той е съчетание от лек еко материал и мека перфорирана лента, използвана на раменете и подгъва, която е еластична и не притиска.
Гъвкавият, ефирен материал осигурява важна опора там, където трябва, като същевременно е толкова мек и приспособим, че се чувстваш комфортно през целия ден, сякаш си без сутиен.
Сутиенът е без допълнителни подплънки и с регулиращи се презрамки.
Изисканият дизайн на гърба ти дава усещане за съвършенство.
Наградете себе си и се гордейте с естествения си вид.

ДАМСКО БЕЛЬО NEBBIA MESH ME

В горната си част са с перфорирана, мека и гъвкава лента NEBBIA, така че няма натиск върху долната част на корема. Носенето на това бельо те кара да се чувстваш красива и естествена. Прашките имат женствена и секси форма.  

Идентичност на продукта

Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Подходящ за Ежедневие

Добави мнение

Въпроси

Все още няма въпроси