Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник
Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник
Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник

Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny - потник

Ние вярваме, че да си в добра физическа форма е наистина секси. Колекцията Honey Bunny е създадена, за да се чувстваш винаги неотразима. ДАМСКИ ПОТНИК NEBBIA HONEY BUNNY Дамският потник на Nebbia е с изключително комфортен за тренировка дизайн и същевременно самочув...
(2)
Цена:
140.16 лв.

Наличност: Наличен

Кат. №: комплект HONEY BUNNY

Пол: Жени

Подробности

Ние вярваме, че да си в добра физическа форма е наистина секси. Колекцията Honey Bunny е създадена, за да се чувстваш винаги неотразима.

ДАМСКИ ПОТНИК NEBBIA HONEY BUNNY

Дамският потник на Nebbia е с изключително комфортен за тренировка дизайн и същевременно самочувствието ти ще се повиши веднага щом се видиш в огледалото. Изисканият дизайн в комбинация с интригуващи прорези и съчетанието на черно и златно, допринасят за добрата ти визия. Наслади се на усърдна тренировка или бъди забележителна разхождайки се по улиците! 

Предимството на потника Honey Bunny е материалът, който е по-плътен и по-пристягащ. Прорезите, които има в предната и задната си част ще ти осигурят по-добра вентилация по време на интензивно кардио.

ДАМСКИ КЛИН NEBBIA HONEY BUNNY

Новите клинове с висока талия са по-секси и по-женствени от всички други клинове, които имаш в гардероба си. Изисканият дизайн в комбинация с интригуващи прорези и съчетанието на черно и златно, допринасят за добрата ти визия. Наслади се на усърдна тренировка или бъди забележителна разхождайки се по улиците! 

Предимството на клиновете Honey Bunny е материалът, който е по-плътен и по-пристягащ, покрива всички несъвършенства и осигурява подходяща опора. Има и специален ефект, за да се подчертае формата на дупето и стегната ивица на бедрата, за да се подчертаят женските извивки. 

Идентичност на продукта

Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Състав 79% Полиамид, 21% Еластан
Подходящ за Спорт, Фитнес

2 потребителски мнения

  • Мнение от Николета

    Уникален, удобен и с класа ! Обичам го!

  • Мнение от Катя

    Наистина е секси. С комплектът се чувствам винаги неотразима. Изключително удобство по време на тренировка. Комбинацията черно със злато е уникална.

Въпроси

Все още няма въпроси