Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав
Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав
Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав

Дамски комплект NEBBIA Honey Bunny с дългъг ръкав

Ние вярваме, че да си в добра физическа форма е наистина секси. Колекцията Honey Bunny е създадена, за да се чувстваш винаги неотразима. ДАМСКИ КЛИН NEBBIA HONEY BUNNY Новите клинове с висока талия са по-секси и по-женствени от всички други клинове, които имаш в гар...
(1)
Цена:
184.90 лв.

Наличност: Наличен

Кат. №: honey-bunny

Пол: Жени

Подробности

Ние вярваме, че да си в добра физическа форма е наистина секси. Колекцията Honey Bunny е създадена, за да се чувстваш винаги неотразима.

ДАМСКИ КЛИН NEBBIA HONEY BUNNY

Новите клинове с висока талия са по-секси и по-женствени от всички други клинове, които имаш в гардероба си. Изисканият дизайн в комбинация с интригуващи прорези и съчетанието на черно и златно, допринасят за добрата ти визия. Наслади се на усърдна тренировка или бъди забележителна разхождайки се по улиците! 

Предимството на клиновете Honey Bunny е материалът, който е по-плътен и по-пристягащ, покрива всички несъвършенства и осигурява подходяща опора. Има и специален ефект, за да се подчертае формата на дупето и стегната ивица на бедрата, за да се подчертаят женските извивки.

ДАМСКИ ТОП NEBBIA HONEY BUNNY

Този топ ще се превърне в любимата ти фитнес дреха. Изисканият дизайн с интригуващи прорези и зашеметяваща комбинация от черно и злато е причината, поради която ще се влюбиш в топ Honey Bunny.

Може да се носи за тренировка или в ежедневието. Съчетава се с клинове с висока талия или дори с пола.

Идентичност на продукта

Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Златист, Черен
Състав 79% Полиамид, 21% Еластан
Подходящ за Спорт, Фитнес

1 потребителски мнения

  • Мнение от Николета

    Притежавам това бижу,секси,стилен и удобен!

Въпроси

Здравейте,имате ли други размери,защото когато искам да избера ми показва само XS и S?
0