Дамски маратонки ASICS METARACER
Дамски маратонки ASICS METARACER Дамски маратонки ASICS METARACER Дамски маратонки ASICS METARACER Дамски маратонки ASICS METARACER Дамски маратонки ASICS METARACER Дамски маратонки ASICS METARACER Дамски маратонки ASICS METARACER
Дамски маратонки ASICS METARACER
нова колекция
нова колекция

Дамски маратонки ASICS METARACER

Маратонките METARACER™ са създадени за бегачи, които искат да се възползват максимално от тренировките и състезанията си с бързо темпо. Горната част е проектирана да улавя възможно най-голям въздушен поток, което подпомага охлаждането на краката. Охлаждането, осигурявано от маратонките, озна...
Цена:
400.00 лв.

Наличен

Кат. №: 1012A580.700

Пол: Жени

Наличност: Наличен

Кат. №: 1012A580.700

Пол: Жени

Подробности

Маратонките METARACER™ са създадени за бегачи, които искат да се възползват максимално от тренировките и състезанията си с бързо темпо.

Горната част е проектирана да улавя възможно най-голям въздушен поток, което подпомага охлаждането на краката. Охлаждането, осигурявано от маратонките, означа, че не е нужно тялото ви да се напряга толкова, за да ви поддържа охладени. Горната част също има дренажни отвори за отвеждане на цялата вода, която може да попадне в маратонките. Технологията GUIDESOLE™ включва подобрена форма за повече пружиниране при пръстите.

Тези два компонента се съчетават, за да намалят движението на глезенната става, помагайки на бегачите да пестят енергия с всяка крачка. В съчетание с пластина от въглеродни влакна в средната подметка тези маратонки създават търкалящо се движение, което всъщност тласка крака напред, предизвиквайки напълно уникално изживяване от бягането. Маратонките METARACER™ с технология GUIDESOLE™ са предназначени да издигнат състезанията ви на по-високо ниво.

 • Инженерно проектирана мрежеста горна част
 • Технология FLYTEFOAM™ осигурява леко омекотяване
 • Технология GUIDESOLE™ подпомага запазването на енергията
 • Технология ASICSGRIP™ осигурява отлично сцепление
 • Идентичност на продукта

  Марка ASICS
  Пол Жени
  Цвят Розов
  Колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2021

  Добави мнение

  Въпроси

  Все още няма въпроси