Дамски маратонки ASICS MetaRide

Дамски маратонки ASICS MetaRide Дамски маратонки ASICS MetaRide Дамски маратонки ASICS MetaRide Дамски маратонки ASICS MetaRide Дамски маратонки ASICS MetaRide Дамски маратонки ASICS MetaRide Дамски маратонки ASICS MetaRide
Дамски маратонки ASICS MetaRide
35%
35%
Характеристики
Марка ASICS
Кат. № (SKU) 1012A843.700
Пол Жени
Цвят Розов
Колекция ЕСЕН-ЗИМА 2020
Технологии Asics Gel 3, Propel
Подходящ за Бягане
Таблица с размери
Описание

Изминавайте удобно по-дълги разстояния с маратонките за бягане по пътища METARIDE™ за високи резултати. Проектирани за онези, които искат да стигнат по-далече, те могат да се похвалят с ефективен, опростен дизайн, който се съчетава с плюшено, енергично омекотяване под крака за създаване на луксозно усещане по време на бягане.

Технологията FLYTEFOAM™ Propel в подметката на маратонките съчетава конструкция от олекотена пяна и голямо възвръщане на енергията за по-добро пружиниране и отблъскване на пръстите. Ще усетите плавен преход от петата до пръстите благодарение на фината извивка на подметката, а фиксиращият форт обхваща глезена ви за внимателно контролирано движение, помагайки ви да запазите енергията в мускулите на дълги разстояния.

В задната си част маратонките разполагат с технология GEL™ за абсорбиране на сблъсъка с твърди повърхности. Допълнителен комфорт се осигурява от кръговата плетка на горната част, а грайферът на гумената външна подметка означава, че можете да се справите уверено с дългите разстояния.

С всички тези високотехнологични функции, комбинирани в едни стилни маратонки за бягане на дълги разстояния, можете да бъдете сигурни, че с маратонките METARIDE™ ще стигнете по-далеч от преди.

  • Омекотяване с технология FLYTEFOAM™ Propel
  • Омекотяване с технология GEL™
Мнения
Мнения Бъди първият, който оставя мнение за Дамски маратонки ASICS MetaRide
Въпроси и отговори
Въпроси
Все още няма въпроси
Зареждане на продукт
Цена:

500.00 лв.

325.00 лв.

Промоцията е валидна до : 28.11.2021

Propel Gel-3