Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt
Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt
Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt

Дамски панталон Squat Proof Bubble Butt

Заслужаваш всички погледи да са в теб! Бъди забележителна, където и да се появиш с дамският панталон Sqart proof bubble butt. Представи си панталон, който приляга по тялото ти, подобрява извивките ти и подчертават секси дупето и бедрата ти! Този панталон ще те кара да се чувстваш невероят...
Цена:
160.00 лв.

Наличен

Кат. №: 539-Black

Пол: Жени

Наличност: Наличен

Кат. №: 539-Black

Пол: Жени

Подробности

Заслужаваш всички погледи да са в теб! Бъди забележителна, където и да се появиш с дамският панталон Sqart proof bubble butt.

Представи си панталон, който приляга по тялото ти, подобрява извивките ти и подчертават секси дупето и бедрата ти! Този панталон ще те кара да се чувстваш невероятно, благодарение на меката и адаптивна материя - прилепва, като втора кожа. Той е подходящи за тренировка и за ежедневно носене. 

Бъди смела и заложи на привличащ вниманието панталон от лъскава материя в черно, която ще подчертае всичките ти извивки!

Идентичност на продукта

Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Състав 79%Полиамид, 21%Еластан
Подходящ за Ежедневие

Добави мнение

Въпроси

Все още няма въпроси