Дамски потник NEBBIA Honey Bunny
Дамски потник NEBBIA Honey Bunny Дамски потник NEBBIA Honey Bunny Дамски потник NEBBIA Honey Bunny Дамски потник NEBBIA Honey Bunny Дамски потник NEBBIA Honey Bunny Дамски потник NEBBIA Honey Bunny Дамски потник NEBBIA Honey Bunny Дамски потник NEBBIA Honey Bunny
Дамски потник NEBBIA Honey Bunny
нова колекция
15%
нова колекция
15%

Дамски потник NEBBIA Honey Bunny

Ние вярваме, че да си в добра физическа форма е наистина секси. Колекцията Honey Bunny е създадена, за да се чувстваш винаги неотразима.  Дамският потник на Nebbia е с изключително комфортен за тренировка дизайн и същевременно самочувствието т...

Добави мнение

59,90 лв.

50,92 лв.

Промоцията е валидна до : 01.02.2021

Наличност: На склад

Кат. №: 822-Black

Пол: Жени

Наличност: На склад

Кат. №: 822-Black

Пол: Жени

Преглед и тест Връщане и замяна Гаранция

Подробности

Ние вярваме, че да си в добра физическа форма е наистина секси. Колекцията Honey Bunny е създадена, за да се чувстваш винаги неотразима. 

Дамският потник на Nebbia е с изключително комфортен за тренировка дизайн и същевременно самочувствието ти ще се повиши веднага щом се видиш в огледалото. Изисканият дизайн в комбинация с интригуващи прорези и съчетанието на черно и златно, допринасят за добрата ти визия. Наслади се на усърдна тренировка или бъди забележителна разхождайки се по улиците! 

Предимството на потника Honey Bunny е материалът, който е по-плътен и по-пристягащ. Прорезите, които има в предната и задната си част ще ти осигурят по-добра вентилация по време на интензивно кардио.

Идентичност на продукта

Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Състав 79%Полиамид, 21%Еластан
Подходящ за Спорт, Фитнес

Добави мнение

Въпроси

Здравейте,имате ли други размери,защото когато искам да избера ми показва само XS и S?
1