Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED
Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED
Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED
15%
15%

Дамски суитшърт NEBBIA GOLD CROPPED

Дамски суитшърт Nebbia Gold Cropped с уникална кройка. Това е липсващата част за твоя фитнес гардероб. С нея освен, че ще изглеждаш зашеметяващо в залата, ще се чувстваш комфорно и ще можеш да тренираш здраво. Какво друго ти трябва за перфектна тренировка? С този суитшърт с изря...
Цена:

102.00 лв.

86.70 лв.

Промоцията е валидна до : 30.11.2021

Кат. №: 824-Black

Пол: Жени

Зареждане на продукт
Описание
Подробности

Дамски суитшърт Nebbia Gold Cropped с уникална кройка. Това е липсващата част за твоя фитнес гардероб. С нея освен, че ще изглеждаш зашеметяващо в залата, ще се чувстваш комфорно и ще можеш да тренираш здраво. Какво друго ти трябва за перфектна тренировка?

С този суитшърт с изрязана качулка ще добавиш нотка уникален стил към ежедневната ти фитнес екипировка, без това да компрометира качеството на тренировката - точно обратното. 

Спортувай всеки път по-интензивно и целеустремено, за да бъдеш всеки ден по-добра версия на себе си! 

Материалът е много удобен, мек и приятен на допир, а благодарение на техническите си свойства е подходящ за всякакви физически дейности, а също така и за интензивен ден за почивка.

Идентичност на продукта
Марка NEBBIA
Пол Жени
Цвят Черен
Състав 88% Памук, 12% Полиестер
Колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2021
Подходящ за Ежедневие, Спорт
Мнения
Добави мнение
Въпроси и отговори
Въпроси
Все още няма въпроси
Размери жени