Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS
Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS
Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS
25%
25%

Детски борцовки ASICS MATFLEX 6 GS

Готови за борба, начало! Децата, които не могат да се наситят на спорта, ще имат нужда от качествени обувки за борба, които да им помогнат да подобрят резултатите и увереността си на тепиха – независимо от съперника. Представяме ви детските обувки за борба MATFLEX™ 6 GS от ASICS със свойства, под...
Цена:

110.00 лв.

82.50 лв.

Промоцията е валидна до : 30.06.2021

Наличен

Кат. №: 1084A007.601

Пол: Деца

Наличност: Наличен

Кат. №: 1084A007.601

Пол: Деца

Подробности

Готови за борба, начало! Децата, които не могат да се наситят на спорта, ще имат нужда от качествени обувки за борба, които да им помогнат да подобрят резултатите и увереността си на тепиха – независимо от съперника. Представяме ви детските обувки за борба MATFLEX™ 6 GS от ASICS със свойства, подобряващи комфорта.

Порестата вътрешна подметка от мрежа функционира като основа за комфорт. Мрежестият дизайн позволява циркулацията на достатъчно количество въздух в обувката, за да поддържа кожата суха и освежена. Ако започне да се натрупва прекомерна пот, когато положението стане напечено, стелката EVA на маратонките ще абсорбира потта, преди да отвлече вниманието на вашето дете по време на важните мачове. Накрая, маратонките MATFLEX™ 6 GS се предоставят със съединяване California за издръжливост и пълно спокойствие на духа.

Помогнете на детето си да извлече максимална полза от времето си на тепиха с детските обувки за борба MATFLEX™ 6 GS от ASICS.

  • Стелка E.V.A
  • Мрежеста вътрешна подметка подобрява проветривостта

Идентичност на продукта

Марка ASICS
Пол Деца
Цвят Червен
Колекция ЕСЕН-ЗИМА 2020
Подходящ за Борба

Добави мнение

Въпроси

Все още няма въпроси