Детски маратонки Under Armour CHARGED PURSUIT 2
Детски маратонки Under Armour CHARGED PURSUIT 2 Детски маратонки Under Armour CHARGED PURSUIT 2 Детски маратонки Under Armour CHARGED PURSUIT 2 Детски маратонки Under Armour CHARGED PURSUIT 2 Детски маратонки Under Armour CHARGED PURSUIT 2
Детски маратонки Under Armour CHARGED PURSUIT 2
нова колекция
нова колекция

Детски маратонки Under Armour CHARGED PURSUIT 2

Charged Pursuit 2 маратонки за бягане - за любители и спортисти, които търсят комфорт, гъвкавост и добра визия по време на тренировка. Междинна подметка с Charged Cushioning® компресирана пяна, за още повече адаптивност и издържливост по време на бягане, като осигурява оптимално омеко...
Цена:
99.00 лв.

Наличен

Кат. №: 3022860-405

Пол: Деца

Наличност: Наличен

Кат. №: 3022860-405

Пол: Деца

Подробности

Charged Pursuit 2 маратонки за бягане - за любители и спортисти, които търсят комфорт, гъвкавост и добра визия по време на тренировка.

Междинна подметка с Charged Cushioning® компресирана пяна, за още повече адаптивност и издържливост по време на бягане, като осигурява оптимално омекотяване и възвръщане на енергията при натиск. 

Инженерно оформена горна част на маратонките от компресирана и олекотена материя, която приляга плътно по ходилото ви без натиск и предоставя проветривост за по-добър комфорт. Езикът на маратонките е разтеглив и е скачен за конструкцията на маратонката с еластични крила, за да оплътни и придържа глезена ви и осигури допълнителна поддръжка там, където е необходима.


Външната подметка от раздут каучук с пета от карбонов каучук е лека, но невероятно издръжлива

Допълнителния външен форт на петата осигурява съвършенно стабилна опора.

Идентичност на продукта

Марка UNDER ARMOUR
Пол Деца
Цвят Син
Състав 79%Текстил, 21%Синтетични Влакна
Колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2021
Технологии UA Charged Cushioning
Подходящ за Ежедневие, Спорт

Добави мнение

Въпроси

Все още няма въпроси