Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS
Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS
Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS
25%
25%

Детски маратонки за волейбол ASICS UPCOURT 4 PS

Предназначени за начинаещи атлети, които тренират спортове на игрално поле на закрито, обувките UPCOURT™ 4 PS предоставят комбинация от лека гъвкавост, опора и издръжливост. Тези маратонки за малки деца за игрални полета на закрито са конструирани с вложки от синтетична кожа, които доприна...
Цена:

80.00 лв.

60.00 лв.

Промоцията е валидна до : 30.06.2021

Наличен

Кат. №: 1074A029.100

Пол: Деца

Наличност: Наличен

Кат. №: 1074A029.100

Пол: Деца

Подробности

Предназначени за начинаещи атлети, които тренират спортове на игрално поле на закрито, обувките UPCOURT™ 4 PS предоставят комбинация от лека гъвкавост, опора и издръжливост.

Тези маратонки за малки деца за игрални полета на закрито са конструирани с вложки от синтетична кожа, които допринасят за по-добрата опора и стабилност по време на внезапни преходи и спирания, а панелите от дишащата мрежа осигуряват изобилен въздушен поток за поддържане на комфорта на краката по време на мачове.

В заключение, маратонките UPCOURT™ 4 PS са проектирани да подобряват сцеплението с игрални полета на закрито с помощта на гумена апликация на подметката.

  • Вложки от изкуствена кожа
  • Мрежести вложки отдолу

Идентичност на продукта

Марка ASICS
Пол Деца
Цвят Бял
Колекция ЕСЕН-ЗИМА 2020
Подходящ за Волейбол

Добави мнение

Въпроси

Все още няма въпроси