Дамски Комплекти

Дамски спортни екипи

Много неща в интернет пространството имат висока цена, но за сметка на това са с ниска стойност. Ето защо на онлайн пазара в България му трябва сериозна промяна, но тя няма да се случи с вълшебна пръчица.

Всичко става с много труд и с времето ние разбрахме това, разбира се, по трудния начин. Едва ли има някой, който може да ти даде нещата, които ние можем и то по същия тактичен и точен начин, който искаш да виждаш ти.

Какви дамски комплекти можем да ти предложим

В секцията ни с дамски комплекти (тренировъчни, ежедневни и спортно-елегантни) ще намериш всичко онова, което една стилна и спортуваща жена, грижеща се за формата си, ще предпочете да носи. За да те улесним ние от PrimeGear сме направили готови дамски комплекти, които комбинират горнища и долнища. 

Пандемията промени начина ни на живот, което неминуемо се отрази и на начина ни на обличане. Много жени работят от вкъщи и нямат нужда да носят толкова често официалните си тоалети. Те предпочитат да носят спортни дрехи дори в ежедневието си и това доведе до нова тенденция при производителите на спортни облека, залага се на по-разчупен дизайн с нови lifestyle мотиви. Under Armour предлагат голямо разнообразие от блузи и суитшърти с които да се чувстваш уютно дори на Zoom среща с колегите. А ако все пак решиш да отскочиш до парка можеш да съчетаеш много добре клиновете и спортните бюстиета. 

Asics продължават да са по-похдоящи предимно за спортни мероприятия. Но за ежедневието бихме препоръчали безшевната колекция Seamless. 

Когато се чувстваш уверена и искаш да направиш впечатление, избора пада върху дамските комлекти и сетове на NEBBIA. Провокативния дизайн оформящ перфектно извивките на тялото ти и умелето съчетание на цветове ще направят един завършен тоалет подходяш както за  фитнес залата, така и за ежедневно облекло.

Това означава, че щом приятелките ти те видят да носиш, това, което си си закупила от нас, веднага ще искат да разберат мястото, от което си се сдобила със съответния дамски комплект.

Цените на дамските комплекти не са високи като имаш предвид тяхното качество, така че бъди сигурна – довери ни се и няма да те предадем.

PrimeGear.bg – оазисът на всяка спортуваща дама

Приемаме, че интернет ти дава всичко, от което имаш нужда, но знаеш ли кое е онова нещо, което не може да ти осигури глобалната мрежа? Тя не може да ти даде качеството, което заслужаваш, поне не и по дефиниция.

Това явление, за дама като теб, може да подейства и като чиста обида. Ето защо ние всеки ден работим за това да напълним онлайн магазина си с невероятно разнообразие от само качествени стоки.

По този начин ние гарантираме напълно, че няма да има проблеми при покупка на дрехи от нежния пол. Както всеки добре знае, жените са доста емоционални същества и ние трябва да полагаме грижи, за да може едно постоянно удовлетворение да прегърне теб, прелестна тренираща госпожице/госпожо.

Щом намираш време за тренировки в нелесното си ежедневие, навярно си изключително комбинативна и невероятно красива, така че бъди готова да се довериш на професионалистите в бранша с продажба на спортни стоки и аксесоари за активни жени, които са точно като теб.

Проблемите никога не са достатъчно големи и невъобразимо страшни, ако имаш на кого да се довериш.

Ако имаш нас – загрижения екип на PrimeGear.bg, който да стои зад твоите решения, както стои зад своите, който да ти има доверие и да чувства лоялността ти, то тогава какво повече ти трябва в спортен план?

След като се разбираш толкова добре с най-сериозния враг на всички – времето, то тогава няма да имаш проблеми в комуникацията си с нас, бъди напълно сигурна.

Очакваме те! Ела и ни докажи, че имаш вкус относно това, че знаеш как да се обличаш.

1. Какво ни прави по-успешни от останалите онлайн магазини, които посещаваш?
2. Защо предлагаме толкова много продукти?
3. Защо ги предлагаме на толкова достъпни цени?
4. Истина ли е, че сме официални партньори на известни марки?
5. Какво още можеш да видиш при нас?
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

1 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

1 позиции

Зареждане на продукт