Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7

Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7 Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7 Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7 Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7 Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7 Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7 Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7
Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7
Характеристики
Марка ASICS
Кат. № (SKU) 1011A657.400
Пол Мъже
Цвят Син
Колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2020
Технологии Asics Amplifoam
Подходящ за Бягане
Таблица с размери
Описание

Маратонките за бягане GEL-EXCITE™ 7 предлагат лекота и осигуряват подобрено прилягане в предната част на крака за генериране на продължителен комфорт независимо от разстоянието.

Изработени с технологична мрежеста горна част, маратонките за бягане GEL-EXCITE™ 7 осигуряват отличен въздушен поток във вътрешността, за да охлаждат краката по време на бягане. Този стил включва стелка ORTHOLITE™, обграждаща крака, за да осигури усещане за лекота, но и за да поддържа сухота и комфорт в краката.

Апликацията AMPLIFOAM™ в средната подметка работи в комбинация с технологията GEL™, за да осигури омекотяване под крака, добавящо по-силно отскачане към походката ви.

Многофункционален за бегачи, търсещи маратонки с по-добър комфорт и отзивчивост, моделът GEL-EXCITE™ 7 е препоръчителен избор за онези, които искат нещата да са простички.

  • Горна част от инженерно проектирана мрежа
  • Омекотяване с технология AMPLIFOAM™
  • Стелка ORTHOLITE™
Мнения
Мнения Бъди първият, който оставя мнение за Маратонки ASICS GEL-EXCITE 7
Въпроси и отговори
Въпроси
Все още няма въпроси
Зареждане на продукт
Цена:
160.00 лв.
Amplifoam