Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6

Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6 Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6 Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6 Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6 Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6 Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6 Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6
Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6
35%
35%
Характеристики
Марка ASICS
Кат. № (SKU) 1041A074.103
Пол Мъже
Цвят Бял
Колекция ЕСЕН-ЗИМА 2020
Технологии Asics Gel 3, Trusstic System
Подходящ за Тенис
Таблица с размери
Описание

Покажете най-добрите си умения на корта с мъжките маратонки за тенис GEL-DEDICATE™ 6 от ASICS. Разполагайки с усъвършенствани технологии, тези маратонки осигуряват целия комфорт и опора, които са ви необходими, от първия сервис до мач пойнта.

Средната подметка EVA абсорбира сблъсъка и увеличава отскачането, докато се движите по корта, а стелката EVA се оформя по линията на крака ви за ненадминато усещане за комфорт под крака. Тя може също така да се махне, за да направи място за ортопедична стелка по поръчка.

Технологията GEL™ в предната част на крака предоставя омекотяване и комфорт дори по време на най-дългите размени на удари, а формованото съединение TRUSSTIC SYSTEM™ под средната част на крака осигурява на краката ви допълнителна стабилност и контролира изкривяването, позволявайки ви да променяте посоката си със светкавична бързина.

Специалното съединяване в горната част на маратонките създава повече стабилност и комфорт. С удобните и стилни маратонки GEL-DEDICATE™ 6 в сака ви за тенис ще бъдете готови да отвеете всеки съперник по време на мач или тренировка.

  • Омекотяване E.V.A
  • Отстраняема стелка E.V.A
  • Технологията TRUSSTIC™ SYSTEM подобрява стабилността
  • Омекотяване с технология GEL™
Мнения
Мнения Бъди първият, който оставя мнение за Мъжки маратонки за тенис ASICS GEL-DEDICATE 6
Въпроси и отговори
Въпроси
Все още няма въпроси
Зареждане на продукт
Цена:

130.00 лв.

84.50 лв.

Промоцията е валидна до : 28.11.2021

Gel-3 Trusstic-System