Дамски маратонки

Дамски маратонки

Дамски маратонки

Бъди най-добрата версия на себе си.

Това е един от девизите, с които изпращаме всеки потребител от нашият е-магазин. Знаем, че дамите са по-суетни от мъжете, но това не го намираме за лошо. Напротив, вярваме, че заслужаваш най-доброто за себе си и да събереш всички погледи.

Освен визията, има и други важни елементи, на които всеки спортист залага - издържливост, сигурност и комфорт.

Ако ти си от дамите, които иска всичко това и не прави компромиси, ние сме готови да ти предложим дамски обувки от Under Armour и Asics. С десетилетия история, двете марки са се доказали, като едни от водещите в световен мащаб, които никога не компроментират качеството на своите дамски обувки. 

Какви дамски обувки предлагаме

Качество, издържливост, стил, комфорт - това, в най-общи линии се крие в основата на нашия каталог, който разглеждаш. Тествани с помощта на професионални атлети, проектирани от инженери и изработени в едни от най-модерните фабрики в света, маратонките, които предлагаме ще ти донесат всичко това.

При нас винаги ще откриеш оригинални дамски маратонки и най-новите колекции от любимите ти брандове, защото ти заслужаваш най-доброто. Ние не държим аутлет модели и всяка година връщаме към производителите всички модели, които са престояли повече от 12 месеца в нашите складове. Целта на това действие е да ти предоставим качеството, което заслужаваш и да сме уверени, че ти предоставяме най-доброто.

Очакваме те с цял куп дамски обувки, маратонки и кецове подходящи за различен тип активности. На PrimeGear ти предлагаме опция избор, чрез която можеш да поръчаш няколко чифта маратонки, да ги прегледаш и пробваш, след което да задържиш само тези, които ти допадат най-много.

PrimeGear.bg – защото заслужаваш най-доброто

Ако не ни вярваш, попитай професионалните атлети, които ни се довериха и носят дамски маратонки и дрехи от нашата колекция. Един от тях е тридесет и седем кратната шампионка на България и 3 пъти Европейски шампион по карате - Кристина Николова. Тя, както и много други професионални атлети се довериха на PrimeGear за тяхното ежедневно и спортно облекло.

Ние сме уверени във всичко, което ти казваме и винаги можеш да се свържеш с нашите Prime консултанти, които ще те насочат в избора и ще ти обяснят разликите между всички технологии, които са вплетени в дамските маратонки на Under Armour и Asics.

Не се задоволявай с по-малко от най-доброто. Стани най-добрата версия на себе си днес и постигни най-добрите си резултати с нас, защото го заслужаваш.

1. Какво ще предложим на една дама, която е напълно начинаеща в спорта?
2. Защо една начинаеща дама да ни се довери за чифт обувки?
3. Какви марки предлагаме в нашия магазин?
4. Каква е ползата от това да вложиш повече в чифт маркови спортни обувки?
5. Къде можеш да бягаш с обувките, закупени от нас?
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 248 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 248 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5