Under Armour

Маратонки и спортни обувки

Under Armour

2020 година промени целия свят. Колкото и рядко да си посещавал онлайн магазини преди това, със сигурност вече си посетил няколко и си разбрал, че голяма част от асортимента на спортните магазини са именно обувки и маратонки. Това е така, защото спортните обувки са от изключително значение за всички любители и професионални атлети.

Мотото на PrimeGear.bg е - "ти заслужаваш най-доброто" и ние се придържаме към него във всяко отношение. Заради това, ние се стараем асортиментът ни да съдържа основно нови колекции от дамски маратонки и мъжки оригинални обувки, както и да ти предоставим избор от цветова гама на отбрани серии спортни обувки.

А, за да ти доставим максимален комфорт, ние ти предлагаме и опцията "избор", когато пазаруваш, с която имаш възможността да си поръчаш няколко чифта маратонки, да пробваш всичките и да платиш само този, който ти хареса, а другите да върнеш.

Секцията ни с маркови спортни обувки – нещото, с което се гордеем

Спортната обувка за нашия онлайн магазин е нещо толкова свещено и красиво, че рядко се случва да попаднеш в страница на сайта, в която да не са изложени маратонки и обувки.

Внимателно избираме продуктите, които да включим в асортимента си, защото знаем, че държиш на качествената и маркова стока. Искаме да оправдаем доверието, което ни гласуваш и винаги да ти предоставяме най-доброто.

За да направиш правилния избор, на Primegear.bg ще откриеш продуктови снимки с високо качество, за да можеш да разгледаш всеки детайл от близо.

Описания на продуктите, които са написани от нашите Prime-консултанти след преглед на обувката и детайлно описание на технологиите и технологичните подобрения, които Under Armour и Asics предлагат, защото държим да си информиран. А, допълнителната опция "избор", която можеш да поискаш бързо и лесно ти дава допълнително спокойствие и гаранция, че ще вземеш най-доброто.

PrimeGear.bg – винаги търсим най-доброто за теб

Истинската причина, поради, която се занимаваме с онлайн търговия на спортни обувки е, че вярваме, че всеки потребител заслужава най-доброто и сме влюбени в спортните обувки. Краката на всеки човек са под постоянно натоварване и е важно да се погрижим за техния комфорт.

В търсене на най-високото качество, което можем да предоставим на българския потребител, ние създадохме партньорства с едни от най-големите производители на спортни обувки в света.

Тези партньорства ни карат да се чувстваме горди и успешни, а фактът, че сме официално оторизиран магазин на марки, като Under Armour и Asics ни прави различни от останалите.

Винаги първи - като оторизиран магазин, ние получаваме каталог с новите колекции и имаме честта да зареждаме новите колекции преди всички останали.

Цялата организация и подредба на сайта ни е направена с идеята да се чувстваш добре, да си спокоен докато пазаруваш и бързо да откриваш любимите си продукти.

Винаги с наличност - Случвало ли ти се е да поръчаш продукт от онлайн магазин и след седмица да разбереш, че той не е наличен? При нас, тези моменти са индивидуални и възникват само в случай на техническа грешка.

Всички продукти, които разглеждаш на PrmeGear.bg са налични в нашите складове в гр. София и гр. Варна. Пазарувай уверено, защото ние ще ти доставим поръчката.

1. Какви са предимствата на предлаганите обувки в този сайт?
2. Защо съществуват определени обувки за всеки отделен спорт?
3. Достъпни ли са цените на обувките, които предлагаме?
4. Каква е ползата от покупката на маркови обувки?
5. Как да се предпазим от недобросъвестни търговци?
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 43 общо

  1. 1
  2. 2
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 43 общо

  1. 1
  2. 2
Зареждане на продукт