POWER SET MINI
POWER SET MINI POWER SET MINI POWER SET MINI POWER SET MINI
POWER SET MINI
нова колекция
нова колекция

POWER SET MINI

Power set MINI съдържа три ластика с различно ниво на натоварване- леко, средно и тежко. Този сет е Вашият партньор във всяка една тренировка, навсякъде и по всяко време! Повече информация за съдържанието, продуктите и приложението им, може да откриете в описанието. КАКВО ИМ...

Добави мнение

45,00 лв.

Наличност: На склад

Кат. №: power-set-mini

Пол: Унисекс

Наличност: На склад

Кат. №: power-set-mini

Пол: Унисекс

Преглед и тест Връщане и замяна Гаранция

Подробности

Power set MINI съдържа три ластика с различно ниво на натоварване- леко, средно и тежко. Този сет е Вашият партньор във всяка една тренировка, навсякъде и по всяко време! Повече информация за съдържанието, продуктите и приложението им, може да откриете в описанието.

КАКВО ИМА В КУТИЯТА?

  • 3X MINIBANDS
  • 1X ТОРБИЧКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  • 1X БРОШУРА ЗА БЪРЗ СТАРТ
  • БОНУС: 60 ДНЕВЕН ДОСТЪП ДО ОНЛАЙН ТРЕНИРОВКИ

 

Power Set MINI ви позволява да изпълнявате голямо разнообразие от тренировки. Комбинацията от различни нива ластици ви позволява не само да градирате в тренировките, но и да използвате няколко ластика, едновременно, за натоварване на различни мускулни групи. Този сет е идеален за интензивни и силови тренировки за цяло тяло. В допълнение към това, Power Set MINI е идеален избор за рехабилитация след травми на коленете и раменете.

Създадени за да подобряват нивата на издръжливост и да спомагат развиването на сила, тези малки ластици могат да бъдат използвани навсякъде и по всяко време. Използвайте ги поотделно или в комбинация за клекове, странични движения, упражнения за раменния пояс и още много!

Идентичност на продукта

Пол Унисекс
Марка LetsBands

Добави мнение

Въпроси

Все още няма въпроси