PrimeGear подкрепя училищата в България

PrimeGear.bg – заедно в час

Като онлайн магазин на годината в категория „Спорт, отдих и хоби“ искаме да подкрепим спортните активности в училищата. При нас ще откриеш качествени топки за ралични спортове, помпи, свирки и волейболна мрежа.

Програма „Спортът в училище“

Всяко училище може да се включи в нашата програма „Спортът в училище“. Направи поръчка за спортни топки и други аксесоари, остави данните на училището и ще получиш -10% отстъпка на цялата поръчка.

Спортът е здраве

Спортът е изключително важен за всеки и особено за децата. Нашата цел е да помогнем на големи и малки за тяхното развитие. Ние смятаме, че е изключително важно да поттикваш едно дете да спортува повече, за да изгради навици, които ще са от помощ и извън спортните активности, а най доброто място за това е в училище.

Защо е важен спортът в училище

Всяко дете се нуждае от активности – да тича, да скача и да играе. Затова спорта в училище е изключително важен за всяко дете, като му дава тази възможност за движение и забава. Затова ние от Prime смятаме, че за всяка спортна зала в училищата са необходими качествени спортни артикули, за да бъде един час по фискултура наистина приятен.

Нека спортуваме заедно в час!

Зареждане на продукт