За Праймгиър За Праймгиър

PrimeGear.bg - повече от е-магазин

Заедно можем повече

Искаме да върнем удоволствието от е-пазаруването и да ти предоставим най-доброто потребителско изживяване докато пазаруваш, защото ти го заслужаваш. Затова създадохме и Team @PrimeGear, където най-активните потребители могат да дават съвети за подобрения, да указват съдействие при установяването и отстраняването на казуси, както и да ти помагат на теб да получиш необходимата информация.

Целта ни е да ти доставим качество

Искаме да превърнем PrimeGear.bg в най-голямата и най-добрата дигитална платформа за пазаруване на спортни дрехи, маратонки, обувки, аксесоари, любителска и професионална екипировка, която е с доказан произход. Затова, още от първия ни ден взехме решение, че ще си партнираме единствено с производителите и/или официалните вносители на марките, които предлагаме, за да ти гарантираме, че са с доказан произход и безупречно качество.
Ние сме официално оторизирани е-магазин на Under Armour България, отличени като "Златен Партньор" на Asics за България и официален вносител на Словенската фитнес марка Nebbia. Ти заслужаваш най-доброто и целта ни е да докажем, че и Български магазин може да предоставя обслужване и качество на световно ниво.

Колекция

На PrimeGear ще откриеш оригинални продукти, които ти се доставят директно от производителите или официалните вносители за България. Искаме да получиш най-доброто и затова подбираме марките, с които работим, както и колекцията, която ти предоставяме. Към днешна дата можеш да откриеш повече от 4,000 артикула в разнообразни категории – от мъжки и дамски маратонки, през клинове, аксесоари за глава и шапки, до професионални спортни дрехи и панталони.
На PrimeGear.bg можеш да откриеш всички продукти на Nebbia, за която марка сме официален вносител за България. Ще намериш разнообразие и асортимент от над 3000 продукта от новите колекции на ASICS, Asics Performance и Asics Lifestyle, за които марки PrimeGear е Златен Партньор, както и асортимент от над 1500 артикула на американската спортна марка – Under Armour.

Създателите на PrimeGear

"Заставаме с имената си зад всеки наш проект."

Юридическото лице, което държи правата и запазената марка PrimeGear е собственост на "Гиър Ъп" ООД. Екипът на компанията има над 10 години опит в разработката и дигитализирането на едни от най-големите италиански и български магазини. Винаги сме вярвали и казвали, че Българският потребител заслужава най-доброто и това ни провокира да основен PrimeGear.bg.

„Знаем, че можем, защото вече сме го правили.“

Вярваме, че можем да създадем е-магазин от световен ранг, който да ти гарантира спокойствие, качество и безупречно обслужване на теб, нашият потребител, защото ти го заслужаваш.

Как започва твоята история? Довери са PrimeGear.bg и покорявай върхове.

Зареждане на продукт