За PrimeGear.bg - Екипирай се!

PrimeGear.bg е повече от е-магазин. Ние сме единственият, официален представител и оторизиран е-магазин за Under Armour в България, както и златен партньор на ASICS за България.

Тук ще откриете огромно разнообразие от професионални и любителски спортни стоки.

Към днешна дата, платформата разполага с над 3000 продукта на марките Under Armour, ASICS, Asics Tiger, Eastpak, Mikasa, Superga и Onitsuka Tiger.

Защо го правим? 

В продължение на повече от 8 години, екипът ни е работил по дигитализирането на едни от най-големите италиански брандове. Винаги сме искали да направим е-магазин от световно равнище в България, който да гарантира спокойствие, качество и безупречно обслужване на Вас, нашите потребители, защото Вие го заслужавате. Нашата цел е да се превърнем в най-голямата дигитална платформа за спортни дрехи, маратонки, обувки, аксесоари, любителска и професионална екипировка, като винаги предоставяме само проверени марки с доказан произход. Към днешна дата, екипът ни работи в тясно сътрудничество с официалният вносител на Under Armour за България и всичките стоки и продукти изложени на сайта са с проверен произход и гарантирано качество. На същият принцип, "Гиър Ъп" ООД е златен партньор на Asics за България и работим в тясно сътрудничество с официалният вносител, за да доставяме само проверени и оригинални стоки. 

Нашата цел и стремеж е да предложим на нашите потребители само най-качествените продукти на отбрани спортни марки и безупречно клиентско обслужване. 


Как започва твоята история? Довери се на PrimeGear – оторизиран представител на Under Armour и Asics за България и покорявай върхове!