Волейбол

Мъжки обувки за волейбол

Волейболът е игра, в която трябва да знаеш не само как да забиваш, но и как да се приземяваш. Повече от половината ти време на игрището преминава в скачане. Ето защо, от изключително значение е маратонките, с които играеш да бъдат стабилни, удобни и качествени.

Никой не иска да изпусне топката, защото се е подхлъзнал. Ние също. Затова, когато уверено казваме, че ти предлагаме най-доброто от най-доброто при мъжките маратонки за волейбол, можеш да ни се довериш.

Какви модели мъжки маратонки за волейбол ти предлагаме

На първо място качествени. Каквото и да ти кажем за предимствата на мъжките волейболни обувките на сайта ни, то няма да има никакво значение, ако всяка част от тях не отговаря на безкомпромисно качество.

Ето защо, ние се доверяваме на доказаните спортни производители Asics и Under Armour. Тези марки не просто създават страхотни мъжки маратонки за волейбол, те правят революция при волейболните модели. При нас ще откриеш актуалните им предложения подходящи за всеки волейболен играча от начинаещ до професионален атлет.

Постарали сме се да задоволим, дори най-нескромните желания на спортистите, за това на сайта ни ще намериш мъжки маратонки за волейбол с ниско и средно високо обхващане на глезена, комбинации от няколко вида технологичен каучук в подметката и революционно омекотяване и абсорбиране на шока от удара. При горната част на моделите можеш също да проявиш претенции, защото освен страхотната вентилация, която ти осигуряват мъжките ни волейболни маратонки се грижат за безопасността ти.

Защитата на пръстите в предната част е олекотена и приляга максимално плътно, за да не нарушава баланса на тялото по време на игра. Както казахме всяка част от мъжките обувки за волейбол на PrimeGear.bg е синоним на иновация и безкомпромисно качество.

Какво отличава мъжките маратонки за волейбол Asics

Неслучайно японският бранд е лидер на пазара за волейболни обувки. Непрекъснатото подобряване на най-добрите им модели ги прави първия и категоричен избор на професионалните атлети. Това, което ги отличава обаче е огромното внимание и прецизност към всеки детайл.

За да направят играта ти по-добра Asics се стремят да ти доставят комфортно усещане и сигурност във всеки момент от поемането на топката до нейното забиване в полето на противника.

Мъжките маратонки за волейбол на Asics се отличават с изключителна лекота и страхотно прилягане. Когато си във въздуха имаш нужда от максимално леки обувки, с които да постигнеш нужната височина при отскок. Марката са се погрижили да ти осигурят това усещане като всичките им модели за волейбол се придържат към долните граници за препоръчително тегло на обувките.

Благодарение на технологии като MONO-SOCK и DYNAWRAP мъжките обувки за волейбол прилягат плътно по крака ти, като в същото време ти осигуряват невероятна гъвкавост. Допълнителните панели в горната част поддържат стъпалото, намаляват триенето и повишават издръжливостта на обувките.

Омекотяването при мъжките маратонки за волейбол Asics е не просто отличителна черта, а емблемата на японския бранд. Революционната Asics GEL технология е комбинирана по най-добрия начин с FLYTEFOAM Propel материята, осигурявайки ти ненадминат комфорт при приземяване. Съчетаването на GEL и технологична пяна създават едновременно перфектно абсорбиране на удара и отзивчив пружиниращ ефект, връщайки вложената енергия към крака ти.

Една от най-важните характеристики на мъжките маратонки за волейбол е доброто сцепление.

Asics знаят как да го направят перфектно. Гладкия и хлъзгав под на закритите зали за волейбол създава трудности на повечето спортни марки. Японската компания обаче не е сред тях. Комбинацията от няколко вида технологичен каучук, специфичната шарка и повдигната странична подметка правят мъжките им волейболни маратонки повече от стабилни. За да се приземиш точно където трябва без подхлъзване. За допълнителна стабилност към средната част на подметката Asics добавят TRUSSTIC SYSTEM, която контролира усукването на стъпалото, като го поддържа в правилна позиция. Разбира се, това не е за сметка на гъвкавостта и свободата на движение, нужни за толкова интензивен спорт като волейбола.

За да се чувстваш комфортно по време на игра Asics са се погрижили и за отличната вентилация на моделите си. Технологичните MESH панели осигуряват свободната циркулация на въздуха, като едновременно с това допълнително олекотяват мъжките маратонки.

Качествени мъжки маратонки за волейбол от PrimeGear.bg

Независимо дали си начинаещ или професионалист във волейбола, ние ти предлагаме само качеството, което заслужаваш.

На PrimeGear.bg ще откриеш актуални модели с доказан произход, защото и ние като теб не се задоволяваме с посредствени решения. Ето защо, положихме много усилия, за да ти доставяме само най-доброто и успяхме.

Като "Златен партньор" на Asics за България сме уверени и категорични във всяка наша дума. Направи и ти уверено и категорично представянето си на волейболното игрище като заложиш на лидера при мъжките волейболни маратонки Asics.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

28 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

28 позиции

Зареждане на продукт