Други

Други

Когато спортуваш винаги има “дребни детайли”, които е по-добре да присъстват в екипировката ти. Да, съгласни сме, че не всичко зависи от тях. Но ние от PrimeGear.bg сме перфекционисти и държим на всяка част от спортното оборудване. Изключително неприятно е слънцето да те заслепи в решаващ момент. Ето защо, в нашия онлайн магазин ще откриеш отделна категория висококачествени спортни шапки и визьори, с които да си подготвен за победа при всякакви условия. Както казахме, ние сме перфекционисти и се вглеждаме, дори в “по-дребните” продукти. Затова създадохме категория с продукти, които ще ти помогнат да се представиш по най-добрия начин, без да ги забелязваш. Добре де, забелязват се, но само заради страхотната им визия. Като спортен онлайн магазин, предлагащ доказано качество, гарантираме, че артикулите в категория “Други”, единствено ще ти помагат. Възползвай се от комфортното предимство на допълнителните аксесоари, и покажи най-доброто от себе си.

Какви спортни аксесоари ще откриеш в тази категория

Всеки допълнителен елемент от твоята спортна екипировка е тук. Като лидер на пазара спортни стоки, наша е отговорността да ти предложим абсолютно всичко нужно, за перфектната тренировка. Твоята задача е да останеш фокусиран и да покориш следващия си рекорд. Вземи всичко необходимо от PrimeGear.bg и не позволявай на нищо да те разсейва. Ти можеш, а ние сме плътно зад теб!

Бутилки за вода

Може би, един от най-важните аксесоари (за нас не е точно аксесоар) е бутилката за вода. Особено, след тежка тренировка. Правилната хидратация след интензивно натоварване е от огромно значение за организма. Личната ти бутилка за вода е повече, от просто аксесоар. Спорните бутилки за вода, които ще откриеш на PrimeGear.bg са достатъчно леки, за да ги носиш спокойно в чантата си. В случай, че не използваш такава, бутилките ни имат карабинери, с които удобно да ги закачиш. Независимо как ще пренасяш своята бутилка за вода, гуменото уплътнение няма да позволи, да се излее нито капка от нея. Довери се на високото качество на спортните бутилки за вода и остани хидратиран. Подходящи са и за ежедневието ти, както споменахме визията е страхотна.

Ленти за глава

Този дребен, но изключително полезен аксесоар, може да ти спести неприятните моменти с падащ кичур коса по лицето ти. Не ни разбирай погрешно, за да се възползваш от предимствата на лентата за глава, не означава, че тя е единствено за спортистите с буйна гъста коса. Предложенията, които ще намериш на сайта ни, са създадени с идеята за твоя комфорт. Бързосъхнещата материя на лентите за глава, отвежда потта така, че тя да не се стича в очите ти. Допълнителната силиконова лента от вътрешната страна, ще задържа аксесоара на мястото му, дори по време на интензивна тренировка. Подбрали сме различни по размер варианти, за да намериш този, който ще пасва най-добре на представата ти за комфорт. Спортната лента за глава е чудесен помощник, когато тренировката ти е свързана с по-голяма активност в движенията. Тънките модели спортни ленти за глава, са страхотен аксесоар за дамите не само по време на спортните занимания, но и в ежедневието.

Накитници

За да държиш фитнес уредите или тенис ракетата здраво в ръката си, оборудвай китките си с качествени спортни накитници. Бързосъхнещата материя, няма да позволи потта да бъде причина за хлъзгане. Изключително полезни, спортните накитници ще осигурят допълнителна опора на китките ти. Постарали сме се да подберем различни модели, така че можеш да избереш само един накитник за водещата ти ръка, или страхотен чифт за двете китки. Разтегливата материя позволява спортните накитници да прилягат плътно без да създават чувство за пристягане. Допълни екипировката си със спортни ленти за китки, и остани концентриран през цялото време.

Колани

Въпреки, че някои модни експерти няма да се съгласят с нас, коланите, които ще откриеш на PrimeGear.bg са нещо повече от аксесоар. Често се случва, подходящите за тренировката спортни дрехи да нямат джобове. Концентрирани върху материите, кройките и качествата на облеклото за спорт, някои спортни марки не добавят отделения за дребни вещи към моделите си. Но и те като нас, са перфекционисти. Предлагат ти спортен колан, който е алтернативно и практично решение. Удобно поставен на талията, можеш да го регулираш, според твоите нужди. Изключително полезен аксесоар, когато си на пистата или бягаш в градски условия. Съхранявай дребните си вещи или слушай любимата си музика, а спортният колан ще ти помогне да го направиш по най-добрия начин.

Защо спортните аксесоари имат значение

Аксесоарите за спорт са важна част от цялостната екипировка. Възникването на всеки един от тях, е изцяло продиктувано от покриването на конкретни нужди на атлетите. Ако лентата за глава, не решаваше ефикасно проблема със стичането на пот по лицето, или не задържаше косата достатъчно добре, никой нямаше да я използва. Когато говорим за спортни аксесоари, критериите за функционалност са още по-завишени. Нашите също. Затова на PrimeGear.bg ще откриеш практични и удобни спортни аксесоари, отговарящи на високото качество, което заслужаваш.

Защо да вземеш своите спортни аксесоари от PrimeGear.bg

Ние държим на качеството на всеки продукт, заемащ място (дори и малко) в сайта ни. Спортните ни аксесоари, са от същите доказани спортни брандове, на които имаме пълно доверие - Under Armour, Asics и NEBBIA. Нашата мисия е да ти осигуряваме само най-добрата спортна екипировка, и аксесоарите ни за спорт не са изключение. Висококачествените материи, модерните дизайни и актуалните модели от последните колекции на големите спортни брандове са характеристики, които важат с пълна сила за продуктите в категория “Други” на PrimeGear.bg.

Знаем, че като онлайн потребител цените също влияят на избора ти. Излишно е да го казваме, но нашите цени са достъпни за всеки, търсещ доказано качество. Като партньор на марките Under Armour, Asics и NEBBIA, ние можем да си позволим да ти предложим артикули, които ще те спечелят с характеристиките си, а цените просто ги следват. Възползвай се от предимствата на спортните аксесоари, и не позволявай “дребните детайли” да те препъват по пътя към победата. Разчитай на PrimeGear.bg за качествена спортна екипировка на достъпни цени, до най-дребния аксесоар.

Ако все още се чудиш какъв аксесоар не бива да изпускаш, то тогава ти препоръчваме да хвърлиш едно око на "КОИ СА ОСНОВНИТЕ СПОРТНИ АКСЕСОАРИ, КОИТО НЕ БИВА ДА ПРОПУСКАТЕ".

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

13 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

13 позиции

Зареждане на продукт