Тенис

Мъжки обувки за тенис

Когато си на корта и съперникът ти се окаже по-добър от твоите очаквания, имаш нужда от перфектни обувки, пълна концентрация и печеливша стратегия.

Последните две не можем да ти осигурим, но като лидер на пазара за спортни стоки можем успешно да се погрижим за първото. Мъжките обувки за тенис на сайта ни влизат в всички класации Топ 10 на мъжки обувки за тенис, така че напълно можеш да им се довериш.

Казваме го смело и отговорно, защото наш партньор в тази игра е Asics. Японският бран е доказан производител на тенис екипировка, а мъжките маратонки за тенис са сред най-продаваните модели на марката.

Как да избереш точните мъжки маратонки за тенис

На първо място съобрази настилката на тенис корта.

Ако си фен на клей терените от особена важност е подметката на обувките ти за тенис. Технологията AHARPLUS от Asics ще ти осигури перфектното сцепление и ще подобри значително издръжливостта на маратонките ти. Благодарение на специфичната шарка и гумираното покритие на външната подметка AHARPLUS технологията е една от най-предпочитаните за мъжки тенис маратонки за игра върху клей кортове.

Друга много важна характеристика на мъжките тенис обувки е стабилността. Имайки предвид високото темпо по време на сетовете, не можеш да си позволиш залитания, защото всяко от тях може да ти коства крайния резултат.

Asics са наясно с този факт и технологията им TRUSSTIC System е твоето тайно оръжие. Поставена под средната част на стъпалото контролира изкривяването и позволява светкавична промяна на посоката, запазвайки стабилността.

В случай, че предпочиташ да играеш на всеки тип корт заложи на така наречените All Court модели мъжки маратонки за тенис. Разделената подметка на зони с различен тип шарка ще бъде най-добрият ти съюзник при всеки тип настилка. Нещо, като няколко чифта в едно, ще бъдеш подготвен по всяко време и за всяка игра.

Независимо от настилката обаче, когато избираш мъжки обувки за тенис омекотяването и поглъщането на удара са от първостепенно значение. Интензивното натоварване върху стъпалата и глезените по време на страхотната тенис игра, оказва влияние върху тяхното състояние. Ето защо, не само от комфортна, но и от здравословна гледна точка е нужно да обърнеш специално внимание на омекотяването, което предлага избрания модел. Ние вече го направихме. Всички предложения на мъжки обувки за тенис, които ще откриеш на сайта ни разполагат с иновативната GEL ASICS технология. Тя перфектно абсорбира шока от удара, като за теб остава само мекото усещане. В комбинация с FLYTEFOAM пяната на бранда всяка твоя крачка ще бъде удоволствие.

Какви мъжки тенис маратонки ще откриеш при нас

Точните за теб! Като Златен партньор на Asics за България ние от PrimeGear.bg можем да си позволим да ти предложим най-доброто от най-доброто.

Актуалните модели мъжки обувки за тенис на японския бранд присъстват и в нашия онлайн магазин, така че предложенията ни са не само качествени, но и модерни. Серията Asics Solution Speed FF включва най-бързите предложения на Asics, благодарение на по-добрата им гъвкавост и опора можеш да се концентрираш върху скоростта си и да изпревариш всяка топка.

Моделите включени в Asics GEL RESOLUTION пък, ще ти осигурят невероятен комфорт по време на цялата игра. Уникалната им технология за абсорбиране на шока от удара и омекотяване на всяка стъпка ще подобри стабилността ти, за да покажеш най-доброто, на което си способен.

Серията мъжки обувки за тенис Asics GEL CHALLENGER 12 ще те подготви за всяко приключение на корта. Технологично олекотени с издръжлива и стабилна подметка, маратонките впечатляват и с нежен омекотяващ ефект. Всичко, което ти е нужно за интересна и силно интензивна игра.

Разбира се, за да се превърнеш в  страхотен тенис играч е нужно първо да започнеш като начинаещ. Серията Asics GEL DEDICATE ще ти даде цялата увереност, от която се нуждаеш, откривайки невероятната игра Тенис на корт.

Както виждаш, в нашия онлайн магазин ще намериш точните мъжки обувки за тенис, независимо дали търсиш повече скорост, стабилност, комфорт или всичко в едно. Asics са се погрижили за безкомпромисното качество, а ние се грижим да го достави за теб.

Защо да вземеш тенис маратонки за мъже от PrimeGear.bg

Защото търсиш онлайн магазин за спортни стоки, от който да получиш доказано качество, перфектно обслужване и достъпни цени - PrimeGear.bg е точно това. Постарали сме се да подберем най-добрите модели мъжки обувки за тенис на японския бранд, защото вярваме, че перфектната спортна екипировка не е лукс, а необходимост. Вземи качеството, което заслужаваш от PrimeGear.bg. и грабвай всеки сет с лекота.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 51 общо

 1. 1
 2. 2
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 51 общо

 1. 1
 2. 2
Зареждане на продукт