Дамски Клинове

Дамски клинове

Дамският спортен клин е тип дреха, който ще направят тренировката ти не само по-удобна, но и по-ефективна. Удобното прилягане по тялото, ти дава възможността да изпълняваш и най-сложните упражнения без притеснения. Когато скачаш, бягаш или клякаш, трябва да останеш концентрирана върху издръжливостта си, а не върху постоянното придърпване на облеклото, разместващо се от енергичните ти движения.

Именно това е и причината, женските клинове за спорт, да са толкова разпространени сред активните жени като теб. Разбира се, когато нещо е достатъчно добро, няма как да бъде ограничено, само до едно приложение. Все повече, навлизащи в ежедневието, еластичните висококачествени клинове, ще те подкрепят, дори по време на градска разходка. Не позволявай, неподходящото облекло да те спъва по пътя към върха. Заложи на високото качество, което ти предлагат доказаните спортни марки и постигай повече с дамски спортни клин Under Armour, Asics или NEBBIA.

КАКВИ ДАМСКИ КЛИНОВЕ ЩЕ НАМЕРИШ НА PRIMEGEAR.BG?

Качествени! Защото заслужаваш най-доброто, а нашата цел е да ти го осигурим. Независимо, дали търсиш спортен клин, клин за йога или просто удобен клин за ежедневието - при нас ще откриеш само оригинални дамски клинове от Under Armour, Asics и NEBBIA, за да постигаш повече и да бъдеш най-добрата версия на себе си, всеки ден.

ДАМСКИ СПОРТНИ КЛИНОВЕ ЗА БЯГАНЕ

За да успяваш всеки път, да подобряваш резултатите си на пистата, имаш нужда от подходяща екипировка. Дамският клин за бягане, ще ти осигури плътно прилягане без да ограничава движенията ти. Проектиран от леки и дишащи материи, той ще ти носи чувството за втора кожа, без излишни неудобства. Дамски клинове за бягане Under Armour, ще работят заедно с теб докато тичаш. Моделите им, с четирипосочна конструкция на материята, която отблъсква потта и изсъхва удивително бързо са всичко, от което се нуждаеш. Избирайки клиновете за бягане Asics пък, за твой партньор по трасето, ще се радваш на технологично проектираната материя, която има свойството да приема формите на тялото. И двата бранда, предлагат 7/8 дамски клинове за бягане, които притежават същите характеристики. Дължината на крачолите зависи, само от твоите предпочитания. Заложи на NEBBIA, когато искаш твоя клин за бягане, да ти позволява, не само максимално движение и гъвкавост, но и да направи визията ти страхотна.

ДАМСКИ СПОРТНИ КЛИНОВЕ ЗА ФИТНЕС

Когато си в залата, имаш нужда от максимална подкрепа по време на интензивните натоварвания. Оригиналните висококачествени клинове за фитнес, ще ти осигурят точно това. Марките, които предлагаме в нашия онлайн магазин, се стремят да подобряват качеството на своите спортни клинове, защото знаят колко са важни повреме на тренировка. ИЗбират материи, които позволяват на кожата ти да диша, да са бързосъхнещи, да преобразуват изхабената от теб енергия и да е насочва в мускулните групи. Разтегливата материя ти позволява да се движеш свободно.

ДАМСКИ КЛИНОВЕ С ВИСОКА ТАЛИЯ

Дамските клинове с висока талия, притежават още едно предимство пред останалите спортни модели, а именно допълнителна опора. Еластичната и дишащи материя на тази спортна екипировка, прави високата талия, своеобразен спортен колан, който ще подкрепя, не само кръста, но и коремните ти мускули. Изключително подходящи за силови тренировки, кросфит и интензивни натоварвания. Клиновете с висока талия NEBBIA, са онази малка крачка, която ще ти помогне да покажеш своята увереност.

Моделите на бранда са създадени, за да подчертаят красотата на всяка жена и да я мотивират, да постига повече без притеснения. Избирайки, оригинален дамски клин с висока талия, ще се възползваш от предимствата на технологичните материи, които не пречат на кожата да диша и отблъскват потта от тялото. Страхотни Mesh отвори, позволяващи на въздуха да циркулира, меко и удобно прилягане, и разбира се, впечатляващия Scrunch-butt ефект, който ще покаже на всички, защо прекарваш толкова време в залата.

КЪСИ ДАМСКИ КЛИНОВЕ ЗА СПОРТ

Късите варианти на спортните клинове, са страхотни за тренировки в горещо време или във фитнеса. Леките и дишащи материи, ще ти осигурят комфорт, а модерните функционални кройки ще подчертаят бедрата ти.

Избирайки, къс клин за спорт с висока талия, получаваш комбинация от по-голяма прохлада и стабилна опора. Освен това, можеш да си сигурна, че късият клин за жени ще оформи извивките ти, благодарение на, адаптиращата се към тялото материя. NEBBIA са се погрижили, чрез функционално разположените шевове, да получиш дамски къс клин с ненадминат повдигащ ефект. Разнообразието на спортни клинове гарантира, че със сигурност ще се спреш на няколко модела спортни клинове.

Който и да избереш, ще ти носят комфорт по време н атренировка или през ежедневието. Със сигурност ще надминем очакванията ти за онлайн магазин с добро отношение и качествени продукти, които отговарят на цената.

1. Защо клиновете са за предпочитане пред други видове спортно долнище?
2. Истина ли е, че клиновете са по-полезни от другите видове долнища?
3. Защо клиновете на Under Armour си заслужават?
4. Има ли значение материята на един дамски клин?
5. Как се перат най-добре дамските спорни клинове?
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 204 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Намаление
 • Най-продаван
Задай Възходяща Посока

Показване по 36 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 36 от 204 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Зареждане на продукт